Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο ο Άρης

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι «σφράγισαν» την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με την ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Νίκη Βόλου και έφτασαν ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης είχε «καθαρίσει» από τον πρώτο προημιτελικό στο Κλεάνθης Βικελίδης την υπόθεση πρόκριση και χθες (20/1) σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο του για τα ημιτελικά. Σε ένα παιχνίδι απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη Βόλου, από το οποίο αυτό που θα μείνει στην μνήμη όλων, είναι οι συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε ο αρχηγός των γηπεδούχων, Παύλος Κυριακίδης, η σύζυγος του οποίου «έφυγε» από τη ζωή και όμως, ο ίδιος βρήκε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να αγωνιστεί.

Το αγωνιστικό μέρος της χθεσινής αναμέτρησης, θα το ξεχάσει γρήγορα ο Άρης. Στην ουσία, οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, άλλες υποχρεωτικές λόγω τραυματισμών και άλλες για λόγους τακτικής, όσο έπρεπε για να περάσουν άνετα στην επόμενη φάση. Όπως και έγινε. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Πρόωρος αποκλεισμός για το Μαρόκο (2-0) – Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί

Ο Άρης έκανε στον Βόλο ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχει θέσει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν το ξεκάθαρο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και θα είναι και στα ημιτελικά, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Αυτό ήταν για τον Άρη η χθεσινή αναμέτρηση. Ένα ακόμα βήμα από τα τρία που απομένουν, πλέον, για να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Άκης Μάντζιος ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει των επόμενων αγώνων, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο (3/2) εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό. Γιατί μπορεί το Κύπελλο και η κατάκτηση του, να αποτελούν τον μεγάλο στόχο του Άρη, όμως, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα αφήσει το πρωτάθλημα.

Ο Άρης πρέπει να κάνει όσες περισσότερες νίκες μπορεί, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά του από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, μέχρι τα πλέι οφ.

ΥΓ. Ο Άρης χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να ξεκουράζει τον Μορόν, αλλά και να τον πλαισιώνει στην επίθεση, όταν οι ανάγκες του αγώνα το απαιτούν και ο Μάντζιος θέλει να παίξει με δυο φορ. Ο Ανσαριφάρντ είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί στα παραπάνω, ενώ δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

ΥΓ1. Πολύ σημαντική για τον Άρη η επιστροφή του Βέλεθ στην αγωνιστική δράση. Ο Ισπανός είναι σίγουρα επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία, μετά τον τραυματισμό του, αποτελεί, όμως, μια ακόμα ποιοτική λύση για τον Μάντζιο στο κέντρο της άμυνας.

ΥΓ1. Πολύ όμορφες οι εικόνες, με οπαδούς και των δυο ομάδων στις εξέδρες ενός παιχνιδιού. Είχε λείψει, είναι η αλήθεια. Η απουσία του κόσμου, απλά τιμωρεί το ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ