Ο Βέλεθ δίνει λύσεις στον Μάντζιο

Ο Βέλεθ δίνει λύσεις στον Μάντζιο

Ο Ισπανός «λύνει» τα χέρια του προπονητή του, είτε παίζοντας στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας, είτε ως αμυντικός χαφ ενώ βοηθάει και με την προσωπικότητα του.

Ο Φραν Βέλεθ είναι μια από τις εσωτερικές «μεταγραφές» που έκανε ο Άρης την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους Μάνου Γκαρθία και Σαβέιρο. Παίκτες, δηλαδή, που προερχόταν από μεγάλο διάστημα απραξίας, λόγω των τραυματισμών τους και αποτέλεσαν με την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, επιπλέον λύσεις για τον Άκη Μάντζιο.

Ο Βέλεθ επέστρεψε στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έχει δώσει λύσεις στον προπονητή του. Του «έλυσε τα χέρια», ουσιαστικά, με την ικανότητα του να αγωνίζεται, εκτός από τη φυσική του θέση και ως αμυντικός χαφ.

Διαβάστε επίσης: Οι «τανάλιες» του Μπαρτζώκα έκαναν θαύματα

Ειδικά με τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετώπισε στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Άρης και με τον Ζουλ να αναμένεται να επιστρέψει το επόμενο διάστημα από τον τραυματισμό του. Μπορεί να μην είναι η φυσική του θέση, αλλά ο Βέλεθ είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή, το καλύτερο «εξάρι» που διαθέτει ο Άρης, αν κρίνουμε όλο το «πακέτο».

Ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά, που μπαίνει με δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες και παράλληλα, μπορεί να προσφέρει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, καθώς είναι καλός και με τη μπάλα στα πόδια. Παράλληλα, ο Ισπανός βοηθάει και με την προσωπικότητα του στον αγωνιστικό χώρο.

Είτε τον συμπαθεί, είτε τον αντιπαθεί, λοιπόν, κανείς τον Βέλεθ, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που κάνουν κριτική σε έναν ποδοσφαιριστή με βάση αυτό το κριτήριο, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι πρόκειται για έναν παίκτη που τα δίνει όλα στο γήπεδο.

Παράλληλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που «νιώθει», πλέον, από Άρη. Η κραυγή του μετά το γκολ που σημείωσε στον πρόσφατο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και η ένταση που αποτυπώθηκε στο πρόσωπο του, είναι η λαχτάρα, είναι η ανάγκη του οργανισμού Άρη, για την κατάκτηση του τίτλου.

ΥΓ. Ο Φεράρι έδειξε ότι αντιλήφθηκε απόλυτα το μήνυμα που του έστειλε ο προπονητής του και ήταν από τους κορυφαίους του Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αυτός, είναι, άλλωστε και ο σωστός τρόπος αντίδρασης για έναν ποδοσφαιριστή, με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο.

YΓ1. Οι παίκτες του Άρη περιμένουν πως και πως την επιστροφή των οπαδών της ομάδας τους στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», στο κυριακάτικο (25/2) ματς με τον Βόλο. Μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλωστε, το γεγονός ότι το ανέφεραν στις δηλώσεις τους, ενώ αποτελεί και θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ