Άρης: Στο «ρελαντί» είχε δυο γκολ, δυο δοκάρια και 20 τελικές

Άρης: Στο «ρελαντί» είχε δυο γκολ, δυο δοκάρια και 20 τελικές

Ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα με τον Βόλο και έδειξε ότι βελτιώνεται συνεχώς, αλλά και ότι είναι έτοιμος για τα δυο σερί ντέρμπι, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά και τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και δεν κράτησε τον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, παρόλα αυτά, πήρε μια άνετη νίκη, με την οποία διατήρησε την επαφή του με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει στην ομάδα του Μάντζιου εκτός από τα αυτονόητα βαθμολογικά οφέλη και ψυχολογία, ενόψει των δυο ντέρμπι που ακολουθούν, το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και το εντός με την ΑΕΚ, για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το θετικό για τον Άρη είναι ότι πήρε τη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού, αλλά αγωνιζόμενος στο «ρελαντί» στο μεγαλύτερο μέρος του. Παρόλα αυτά, τις στιγμές που πατούσε «γκάζι» έβγαζε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ εκτός από τα δυο γκολ του Μορόν, είχε ακόμα δύο δοκάρια και 20 τελικές προσπάθειες.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Μάντζιου έχει αγωνιστικό πλάνο, το οποίο προσπαθεί να υπηρετήσει, ανεξάρτητα από τις αλλαγές των παικτών στην ενδεκάδα. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, επίσης, ότι ο Άρης κερδίζει αυτοπεποίθηση από παιχνίδι σε παιχνίδι και βελτιώνεται σε αρκετούς τομείς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δημιουργία και η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με τους παίκτες του Βόλου να έχουν κλείσει αρκετά καλά τους εξτρέμ του Άρη και με αλληλοβοήθειες, η ανάπτυξη από τον άξονα ήταν μονόδρομος. Με τον Μάνου Γκαρθία, όχι μόνο να ανταποκρίνεται, αλλά γίνεται ολοένα και καλύτερος, δείχνοντας το πόσο σημαντικός αλλά και πόσο επιδραστικός παίκτης είναι για την ομάδα του.

Ο Άρης που διαθέτει, πλέον, επιπλέον ποιότητα και στην επίθεση, καθώς εκτός από τον εξαιρετικό Μορόν, υπάρχει, πλέον και ο Ανσαριφάρντ, που άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της νέας του ομάδας, σημειώνοντας ένα όμορφο γκολ. Με ποδοσφαιριστές που έρχονται από τον πάγκο και προσφέρουν. Τον πάγκο τον οποίο κοιτάζει, πλέον, ο προπονητής του Άρη και χαμογελάει, λόγω πληρότητας.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνεχίζει να βελτιώνεται, με στόχο, φυσικά, να φτάσει στο καλύτερο της επίπεδο στα πλέι οφ, αλλά και – καλώς εχόντων των πραγμάτων – στον τελικό του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ