Έκανε ματσάρα για μεταγραφή

Έκανε ματσάρα για μεταγραφή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε τεράστια εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και ήταν ο ηγέτης του ΠΑΟΚ στη ισοπαλία (2-2) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει όρθιος  στην έδρα της ΑΕΚ και με την ισοπαλία που απέσπασε (2-2) παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για τον «δικέφαλο» του Βορρά, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά κατάφερε ν’ αποφύγει την ήττα, διατηρώντας την πρωτιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη ευκαιρία είναι την Πέμπτη…

Αξίζει λοιπόν εδώ να σταθεί κάποιος στον μεγάλο πρωταγωνιστή των φιλοξενούμενων στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν ήταν ούτε ο Μπάμπα ούτε ο Οζντόεφ, οι δύο παίκτες που πέτυχαν γκολ κόντρα στην Ένωση.

Όχι ότι δεν πήγαν καλά οι δύο σκόρερ των φιλοξενούμενων, κάθε άλλο, βοήθησαν σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ειδικά ο Μπάμπα.

Κορυφαίος παίκτης του «δικέφαλου» του Βορρά ήταν όμως με διαφορά, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο 21χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν ο ηγέτης των φιλοξενούμενων και έκανε τη διαφορά με την απόδοσή του. Ήταν μια μια λέξη, αρχοντικός.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε ματσάρα για μεταγραφή.

Τόσο καλός ήταν στο παιχνίδι ο Κουλιεράκης, παίζοντας με εξαιρετική ωριμότητα απέναντι στους επιθετικούς της Ένωσης.

Ήταν ο παίκτης που «καθάρισε» πολλές φάσεις στον αέρα, επικρατώντας στις περισσότερες μονομαχίες.

Ήταν επίσης πολλές φορές πρώτος στην μπάλα με σωστά τάκλιν και καθαρό μυαλό, βάζοντας τέλος σε προσπάθειες της ΑΕΚ να απειλήσει την εστία του Κοτάρσκι.

Και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνά κάποιος τη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, τη φάση του 2-2 στο 90’.

Ο στόπερ των φιλοξενούμενων είχε προωθηθεί στην περιοχή της ΑΕΚ, πήρε την κεφαλιά κι εν συνεχεία ο Οζντόεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κουλιεράκης νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Βίντα αλλά και τον Σιντιμπέ με εντυπωσιακό άλμα κι εν συνεχεία μπήκε το γκολ της ισοφάρισης για τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλούς λοιπόν λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κουλιεράκης, καθώς ο νεαρός κεντρικός αμυντικός εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μια προσεκτική ματιά στις κινήσεις του νεαρού κεντρικού αμυντικού στον χθεσινό αγώνα, αποδεικνύει και το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος που έχει στην αμυντική διάταξη του «δικέφαλου» του Βορρά.

Ο Λουτσέσκου τον έχει εμπιστευτεί από πέρυσι και αυτή η εμπιστοσύνη έχει «εκτινάξει» την αυτοπεποίθηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού. Το βλέπουν όλοι σε κάθε παιχνίδι της φετινής σεζόν, καθώς ο νεαρός άσος είναι ο ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ο Κουλιεράκης έκανε ίσως τον καλύτερο αγώνα του τη φετινή περίοδο χθες βράδυ στην ΟΠΑΠ Αρένα και όπως προαναφέραμε ήταν μια εμφάνιση για να κάνει… μεταγραφή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ