Ο Άρης θα πάει να επιβάλλει τον ρυθμό του

Ο Άρης θα πάει να επιβάλλει τον ρυθμό του

Στόχος της ομάδας του Μάντζιου στην κυριακάτικη (14/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, είναι να «πάει» το παιχνίδι εκεί που τον βολεύει, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης έχει αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο το εις βάρος του αποτέλεσμα ήταν «μαγική εικόνα» και έχει στρέψει την προσοχή του στον κυριακάτικο (14/4) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπορεί να μην κέρδισε, όπως θα άξιζε βάση της εικόνας της στον αγωνιστικό χώρο, την προηγούμενη αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η εικόνα της, όμως, σε γενικές γραμμές, σίγουρα δεν προβλημάτισε.

Με τον «αέρα» της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησε και της ανωτερότητας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε και το μεγαλύτερο κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Άρης θα παραταχθεί και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με διαφορετική, προσέγγιση, ίσως, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι στο γήπεδο του, αλλά με τον ίδιο στόχο. Την κατάκτηση της νίκης. Ο Άρης θα πάει στην κυριακάτικη αναμέτρηση για να επιβάλει τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ακρίβεια, για να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί που τον βολεύει, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα επιχειρήσει να περιορίσει την ανάπτυξη της ΑΕΚ από τις «πτέρυγες», με τους χαφ να δίνουν αλληλοβοήθειες στους ακραίους αμυντικούς. Παράλληλα, φυσικά, θα πρέπει να προσέξει να μη δεχθεί φάσεις από τον άξονα.

Το μεγάλο ερωτηματικό, βέβαια, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής του Άρη, είναι οι επιλογές του στα χαφ και συγκεκριμένα το αν θα διατηρήσει τον Μάνου Γκαρθία ή αν θα επιλέξει κάποιον ποδοσφαιριστή με περισσότερες ανασταλτικές αρετές, όπως για παράδειγμα ο Βερστράτε.

Με τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξει, όπως όλα δείχνουν, να αγωνιστεί ο Άρης κοντρα στην ΑΕΚ, το δεύτερο σενάριο φαντάζει πιο πιθανό. Με τον Βέλγο ως παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ και τον Νταρίντα να προωθείται σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Ο Γκαρθία, εξάλλου, είναι από τους παίκτες του Άρη που χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και δεν έκανε και προετοιμασία, προκειμένου να φτάσει στο καλύτερο επίπεδο φόρμας στον τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τις επιλογές που θα κάνει ο Άκης Μάντζιος στην ενδεκάδα, ο Άρης έχει αποδείξει ότι βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος (3-3) στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ, ενώ την απέκλεισε και από το Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ