Άρης: Οι δοκιμές του Μάντζιου ενόψει της ΑΕΚ

Άρης: Οι δοκιμές του Μάντζιου ενόψει της ΑΕΚ

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα στην κυριακάτικη (14/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο 14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του για την ενδεκάδα. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Μπράμπετς ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ή αν θα τον αντικαταστήσει ένας εκ των Ρόουζ ή Βέλεθ. Ακόμα οι Φεράρι και Μοντόγια είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Σε ότι αφορά το κέντρο, στην περίπτωση που μείνει στον πάγκο ο Γκαρθία, ο Βερστράτε θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα παίξει ο Νταρίντα.

Οι Παναγίδης και Σαμόρα διεκδικούν τη θέση του Σαβέιρο στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1, δοκιμάστηκαν τόσο ο Μορόν όσο και ο Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ