Όταν έχεις πλάνο, ασχολείσαι με αυτό χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…

Όταν έχεις πλάνο, ασχολείσαι με αυτό χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…

Στον Ολυμπιακό, η επιτυχία των αντιπάλων δεν είναι αφορμή για μεμψιμοιρίες, αλλά κίνητρο για επιπλέον προσπάθεια.

Oταν ο Σπανούλης πριν δέκα τέσσερα χρόνια, άφηνε τον Παναθηναϊκό και ερχόταν στον Ολυμπιακό μπορεί να ήταν πρώτος μάγκας αλλά όταν ο Σλούκας αφήνει τον Ολυμπιακό και πάει στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι μάγκας; Γίνεται; Μάλλον δεν γίνεται. Πολύ δε περισσότερο όταν και ο Σλούκας καταφέρνει να αλλάξει στέγη και να σηκώσει την κούπα. Να μη χαίρεσαι με την επιτυχία του αντίπαλου σου είναι απολύτως κατανοητό. Να μην την αναγνωρίζεις όμως είναι κομμάτι περίεργο. Την αναγνωρίζεις και πας παρακάτω. Όπως παρακάτω θα πάει και ο Ολυμπιακός των αδερφών Αγγελόπουλων και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η επιτυχία των αντιπάλων δεν είναι αφορμή για μεμψιμοιρίες αλλά κίνητρο για επιπλέον προσπάθεια. Ετσι είναι τα πράγματα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Αν ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερνε έτσι όπως τα κατάφερε όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δήλωναν πικραμένοι μεν που πήγε σε τρίτο φάιναλ 4 και δεν το σήκωσε αλλά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα τους όλη τη χρονιά. Τώρα που ο Παναθηναϊκός έβαλε το έβδομο αστέρι διαβάζουμε και ακούμε διάφορα για την διοίκηση, τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η διάθεση της κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού για την σεζόν 2024-25

Από όλα αυτά νομίζω πως σημασία έχει μόνο ο σοβαρός τραυματισμός του Κίναν Εβανς. Μια νέα χρονιά που πάει να αρχίσει όπως άρχισε και εξελίχτηκε η προηγούμενη. Κάνω αυτή την αναφορά γιατί στον Ολυμπιακό ξέρουν τι θέλουν να κάνουν και ξέρουν πως θα το πετύχουν. Ο τραυματισμός συνιστά ένα ακόμα σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο του Ολυμπιακού, στον βηματισμό που έχει επιλέξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Σε γενικές γραμμές αυτά είναι γνωστά πράγματα για τους φίλους της ομάδας. Γνωστός ο δρόμος που έχει χαράξει από κοινού ο κόουτς με την διοίκηση.

Ολοι θέλουν να επιταχυνθεί ο ρυθμός και να αποκληρωθεί ταχύτερα η διαδρομή αλλά να αλλάξει ο δρόμος δεν υπάρχει περίπτωση. Αφού λοιπόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σκακιστής ας τον αφήσουμε να παίξει την παρτίδα του. Ο ίδιος από την αρχή της χρονιά δεν είπε ποτέ ότι ο στόχο τους ολυμπιακού είναι να πάει στο Βερολίνο και να το πάρει. Ομάδα είπε ότι δημιουργεί και όπου τον βγάλει. Τον έβγαλε μέχρι το φάιναλ 4 κόντρα στο προγνωστικά. Αυτό το μοντέλο θα επιχειρήσει να εξελίξει τη νέα χρονιά.

Πριν από αυτό όμως ο Ολυμπιακός έχει να φάει τα μουστάκια του με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Και πριν από αυτό έχει να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Εβανς που είχε είδη επιλεγεί και κατά πως φαινόταν είχε συμφωνήσει. Να μην μπερδεύουμε τις καταστάσεις. Εκτός αν κάποιος έχει την διάθεση να πάει στους Αγγελόπουλους και να τους ζητήσει να βάζουν στο εξής όσο βάζουν κάθε χρόνο στη Ρεάλ κι όσα έβαλε φέτος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος….

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ