Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά τον θρίαμβο στο Βερολίνο (pics)

Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά τον θρίαμβο στο Βερολίνο (pics)

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς των «πρασίνων» για τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο και την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τίτλου εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, η αποστολή της ομάδας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Η αποστολή των «πρασίνων» ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στις 13.30 το μεσημέρι, ωστόσο φαίνεται πως το αεροσκάφος θα προσγειωθεί με μικρή καθυστέρηση στο Ελ. Βενιζέλος με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν στήσει ήδη ένα ξέφρενο πάρτι για την υποδοχή τους, φωνάζοντας συνθήματα για το 7ο αστέρι.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η διάθεση της κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού για την σεζόν 2024-25

Παίχτες και προπονητής μόλις φτάσουν στο αεροδρόμιο, αναμένεται επιβιβαστούν σε ένα ανοιχτό, διώροφο λεωφορείο το οποίο θα κατευθυνθεί προς το ΟΑΚΑ όπου θα συνεχιστούν οι πανηγυρισμοί για το έβδομο αστέρι στην ιστορία της ομάδας.

Μετά τη χθεσινή επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο τελικό της Euroleague με 95-80, οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φρενήρη ρυθμό, ο Έλι Εντιαγέ ήταν απλά ασταμάτητος έχοντας οκτώ συνεχόμενους πόντους για το 10-3 της Ρεάλ Μαδρίτης στο 2′. Η Ρεάλ δεν έριξε ταχύτητα στο δεύτερο δεκάλεπτο, όντας στο +12 (41-29) στο 13′, αλλά ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να παραμείνει στο ματς και να μην ξεφύγει, κάτι που κατάφερε, μειώνοντας στους έξι στο 15′ με ένα σερί 8-0.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην τρίτη περίοδο και με εκτελεστή τον Ναν πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο παιχνίδι με το 58-56 του 24′. Στο 38′ οι Πράσινοι βρέθηκαν για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 86-76. Στο τέλος του παιχνιδιού η διαφορά έφτασε τους 15 πόντους με φιλάθλους και παίχτες να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δείτε φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ