Δημοσίευμα-«βόμβα» από την Ιταλία: «Αυτός φεύγει από τον Ολυμπιακό…»

Δημοσίευμα-«βόμβα» από την Ιταλία: «Αυτός φεύγει από τον Ολυμπιακό…»

Δημοσιεύματα τόσο από την Ιταλία, όσο και από το Ισραήλ κάνουν λόγο για αποχώρηση πρωτοκλασάτου άσου από το ρόστερ του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν

Ο Ολυμπιακός μετά το Final Four 2024, και την νίκη στον μικρό τελικό επί της Φενέρ (87-84), έχει μπροστά του τους τελικούς της Basket League, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

Οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και όπως τονίζουν δημοσιεύματα από τον ευρωπαϊκό Τύπο, ήδη έχει «κλειδώσει» μία σημαντική αποχώρηση από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η διάθεση της κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού για την σεζόν 2024-25

Ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, αποκαλύπτει: «Μπορώ να πω ότι ο Αϊζέια Κάναν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο Κάναν και ο ελληνικός σύλλογος δυσκολεύονται να τα βρουν στους όρους για συνέχεια της συνεργασίας τους και φαίνεται ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει. Αρκετές ομάδες της EuroLeague δείχνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του».

Από την πλευρά του, και ο Ιταλός, Ματέο Αντρεάνι επιβεβαίωσε πως δύσκολα ο Κάνααν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά το καλοκαίρι, ενώ αποκάλυψε ότι η ομάδα που ήδη τον έχει είναι η Βίρτους Μπολόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ