Ολυμπιακός : Μην κάνει και ο Ανδρούτσος το λάθος του Βλαχοδήμου!

Ολυμπιακός : Μην κάνει και ο Ανδρούτσος το λάθος του Βλαχοδήμου!

Για να παίξεις στον Ολυμπιακό-όπως και σε κάθε ομάδα-θα πρέπει πρωτίστως να βρεις το ρόλο σου…

Μπορεί ο Γκερέρο να έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή στην έως τώρα διαδρομή του Ολυμπιακού στα φιλικά παιχνίδια, όμως υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τα δικά τους «δικαιώματα».

Στο τελευταίο τεστ με την Έουπεν ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο στον άξονα, επιβεβαιώνοντας ότι θέλει να παίξει με δύο «εξαροοκτάρια» όπως σας είχαμε επισημάνει σε προηγούμενες αναφορές και αυτό το σύστημα λειτούργησε καλά, όπως τόνισε μετά το ματς και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στο δεύτερο μέρος έβαλε τον Ρομαό που είναι «πιο κόφτης», αλλά έπαιξε με τέσσερις στην ευθεία, συνεπώς ήταν κάτι διαφορετικό και σε καμία περίπτωση «αξιοποιήσιμο», ως εύρημα. Θα σταθούμε όμως λίγο παραπάνω στους Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο, επειδή είναι δύο παιδιά που ψάχνουν εδώ και κάμποσο καιρό την καθιέρωσή τους στον Ολυμπιακό κι ενώ διαθέτουν τα προσόντα για να πετύχουν, ωστόσο μέχρι τώρα παραμένουν στο πλάνο των εναλλακτικών επιλογών.

Προφανώς για να φορέσεις το «6» ή το «8» του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχεις πολλά καλά στοιχεία, καθώς αυτές οι θέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχουν πλέον περισσότερες απαιτήσεις κι από το «10», όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να φτάσεις στο τέρμα, πόσο μάλλον όταν σου δίνεται η ευκαιρία.  

Ο Μπουχαλάκης διαθέτει αρκετά προσόντα, αφού και «μεγάλη μπαλιά» μπορεί να δώσει, αλλά και να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής. Έχει και το μπόι, αλλά σε αυτά τα τετραγωνικά θα πρέπει να βγάλεις και περισσότερη «ένταση» , όπως μας έδειχνε τα προηγούμενα χρόνια ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο Ανδρούτσος αποτελεί επίσης ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, καθώς μπήκε στην ομάδα από τον Πάουλο Μπέντο, μαζί με τους Ρέτσο, Νικολάου και Μανθάτη και παρά το γεγονός ότι έχει τα τρεξίματα και τη διείσδυση, εντούτοις το πιο σημαντικό πρόβλημά του είναι κατά την ταπεινή μας άποψη το γεγονός ότι δεν έχει συγκεκριμένη θέση. Όταν παίζεις από λίγο και παντού, τότε δύσκολα θα μπορέσεις να εδραιωθείς.

Οι προηγούμενοι προπονητές τον έβαζαν κυρίως στα άκρα της επίθεσης, ενώ η «κλασική» του θέση φαίνεται να είναι στον άξονα. Ο Μαρτίνς τον δοκίμασε πρόσφατα και στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που το είχαμε δει να συμβαίνει και στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ίσως αυτή η θέση να ανοίξει την πόρτα για τον Ανδρούτσο, ο οποίος δεν θα πρέπει να κάνει το λάθος του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Ποιο ήταν αυτό; Ο Ζαρντίμ του είχε ζητήσει να γυρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας και να πάρει όλη την πλευρά για να αξιοποιήσει την ταχύτητά του. Του φάνηκε όμως μεγάλη η… απόσταση που θα έπρεπε να διανύει και προτίμησε να μείνει μπροστά στην πτέρυγα. Η συνέχεια της ιστορίας (του) είναι γνωστή σε όλους μας…   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ