Ολυμπιακός : Μία ώρα πρόβα, δέκα λεπτά πρίζα!

Ολυμπιακός : Μία ώρα πρόβα, δέκα λεπτά πρίζα!

Ο Μαρτίνς τσεκάρει την ενδεκάδα για τα ματς με την Λουκέρνη, αδιαφορώντας για τις εντυπώσεις…

Υποχρεωτικά θα πρέπει να το χωρίσουμε σε δύο κεφάλαια το τεστ του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν!  Μέχρι την πρώτη ώρα του αγώνα (και κάτι λεπτά παραπάνω) οι ερυθρόλευκοι πρόσεξαν περισσότερη την άμυνά τους και δεν παρασύρθηκαν στο «ότι να ναι» παιχνίδι, όπως το έκαναν με την Γκενκ.

Φάνηκε η προσπάθεια του Ολυμπιακού να μείνει στο δικό του μισό γήπεδο και να προστατέψει την εστία του Γιαννιώτη, καθώς γνωρίζει ότι στα ματς με την Λουκέρνη θα του χρειαστεί το «μηδέν» στην άμυνα και τα γκολ θα τα βρει μπροστά.  Σε αυτό το διάστημα οι κόκκινοι κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας, που θεωρητικά είναι (κι αυτή) πιο έτοιμη από αυτούς, συνεπώς θα μπορούσαν να πάρουν καλό βαθμό.

Στο φινάλε όμως ήρθε η κατάρρευση. Ο Μαρτίνς είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για τις εντυπώσεις που μπορεί να δίνουν τα αποτελέσματα των φιλικών, ακόμη κι όταν είναι δυσάρεστα. Μπορεί να δήλωσε μετά το προηγούμενο 0-4 από την Γκενκ ότι ως Ολυμπιακός δεν επιτρέπονται τέτοιες ήττες, όμως στην πράξη μοιάζει να αδιαφορεί, για να μην πούμε να τις… επιδιώκει κιόλας, αφού ίσως να πιστεύει ότι αυτές οι καταστάσεις κρατάνε την ομάδα στην πρίζα.

Βέβαια, αυτό που οι παίκτες του Ολυμπακού παραπάνε το ματς όταν παραβιάζεται η εστία τους  θα πρέπει να το προσέξουν για να μην τους γίνει… συνήθεια. Σαφώς και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να παίξουν όλοι, όμως όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της προετοιμασίας είναι απαραίτητο να «μονιμοποιηθεί» η ενδεκάδα, ώστε να αποδοθούν και οι «ευθύνες» σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Από εδώ και πέρα ο χρόνος παραμονής στο εξωτερικό μετράει αντίστροφα, ενώ όπως όλα δείχνουν κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ρέντη θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες που είναι να μπούνε στην ενδεκάδα και να αναλάβουν μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάτι που δεν αποκλείεται να αφήσει ανοιχτή την πόρτα των αποχωρήσεων και ας «κόπηκαν» τελευταία οι Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ένγκελς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ