Πρόσκληση στον κόσμο του

Πρόσκληση στον κόσμο του

Με την παρουσία τους στην Ολλανδία παίκτες του Άρη και Ερέρα απηύθυναν κάλεσμα στους οπαδούς τους ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αύρα που βγάζει η ομάδα σε αυτό το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της , δείχνει ότι κάτι καλό έγινε κατά το διάστημα της παραμονής της αποστολής στην Ολλανδία. Δεν θα σταθώ στα αποτελέσματα, αν και για μια ομάδα όπως ο Άρης είναι αυτονόητο ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο ακόμα και στο τάβλι.

Η ομάδα δείχνει να βγάζει υγεία. Δεν έχω παρακολουθήσει τις προπονήσεις και δεν έχω δει με τα δικά μου μάτια τι ακριβώς δουλεύει ο Ερέρα. Φαίνεται, όμως, ότι έχει βρει το κουμπί να περάσει αυτό που θέλει στους παίκτες του. Η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που πανηγυρίζουν αλλά και από τον τρόπο που όλοι μαζί πήγαν στις …μανούρες στο φιλικό με την Ντε Χάαγκ.

Ακόμα ένα θετικό στοιχείο είναι ότι ο Πάκο Ερέρα σε καμία περίπτωση δεν βγήκε στις δηλώσεις του να ωραιοποιήσει τα πράγματα. Ο άνθρωπος άσκησε κριτική στα λάθη που έγιναν, χωρίς, να τα κρύψει κάτω από τα θετικά αποτελέσματα. Θα ήταν αφύσικο, εξάλλου, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας να μην γίνονται λάθη.

Έχει αρχίσει, όμως, να γίνεται εμφανές, ότι ο Άρης έχει πετύχει σε ένα μεγάλο ποσοστό σε ότι αφορά τις επιλογές που έκανε στους ξένους παίκτες. Από αυτούς , άλλωστε, περιμένει κάθε ομάδα να την ανεβάσουν επίπεδο. Οι επιλογές έγιναν βάση της εικόνας που είχε από τους παίκτες ο Ερέρα και όχι με ένα και δυο βίντεο και αυτό φαίνεται ότι ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες λάθους.

Με την παρουσία τους στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες του απεύθυναν κάλεσμα στους οπαδούς του Άρη. «Αξίζουμε, ελάτε να μας δείτε».

Η πρόκληση, μάλιστα, αν κρίνει κανείς από τον  ενθουσιασμό του κόσμου έγινε αποδεκτή, κάτι που θα φανεί και στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης με την Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με την ομάδα να οφείλει να συνεχίσει με το ίδιο μοτίβο. Χαμηλά τη μπάλα και δουλειά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ