Ο «δρόμος» του Μαρτίνς και τα λόγια που δείχνουν πίστη στην ομάδα

Ο «δρόμος» του Μαρτίνς και τα λόγια που δείχνουν πίστη στην ομάδα

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι σίγουρος για την δουλειά που γίνεται. Θεωρεί πως άμεσα θα φανούν τα αποτελέσματα και φροντίζει για την ψυχολογία των παικτών του. Οι ατάκες που δείχνουν εμπιστοσύνη στην ομάδα και η επιμονή στο αρχικό πλάνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός που ανέλαβε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας του Ολυμπιακού και είναι ο προπονητής που προσπαθεί ν’ αλλάξει πολλά σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, που τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι.

Οι πειραιώτες έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το πρώτο ματς με αντίπαλο την Λουκέρνη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του λιμανιού και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θα πρέπει εδώ λοιπόν να σταθούμε σ’ ένα στοιχείο που αν μη τι άλλο φανερώνει πολλά αναφορικά με τον τρόπο σκέψης του 48χρονου τεχνικού των ερυθρόλευκων. Φανερώνει την πίστη του Πέδρο Μαρτίνς για το τι μπορεί να καταφέρει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν. Και είναι κάτι για το οποίο έχει μιλήσει στους παίκτες του.

Ο κόουτς των πειραιωτών έχει κάνει και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με παίκτες. Συζητά φυσικά με τους συνεργάτες του. Κι ένα είναι το σίγουρο. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ούτε…εκατοστό πίσω σε ότι αφορά το πλάνο που σχεδίασε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο Μαρτίνς επιμένει στις ιδέες του. Επιμένει στις σκέψεις αλλά και στον τρόπο δουλειάς που έχει καταρτίσει από τον Ιούνιο, εκφράζοντας μάλιστα την σιγουριά τους για τα αποτελέσματα του πλάνου. «Θα επιμείνουμε στην δουλειά μας. Προχωράμε με βάση το πλάνο μας. Κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι. Δουλεύουμε με ξεκάθαρο πλάνο κι αυτό θ’ ακολουθήσουμε» λέει χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος κόουτς φροντίζει να μιλά συνεχώς στους παίκτες για την εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα. Είναι κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό ο Μαρτίνς και οι ερυθρόλευκοι δεν κρύβουν πως αισθάνονται και αυτοί σιγουριά ακούγοντας τον προπονητή τους να δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Ο Μαρτίνς έχει μιλήσει στους παίκτες του και για το ματς με την Λουκέρνη. Είναι προφανές ότι θα τους ξαναμιλήσει τις επόμενες μέρες. Κι αυτό στο οποίο επιμένει ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, είναι η εφαρμογή του πλάνου πάνω στο οποίο δουλεύουν οι ερυθρόλευκοι από τα τέλη Ιουνίου.

«Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Έχουμε μελετήσει την αντίπαλο μας και θα δείξουμε μεγάλη προσοχή. Είμαστε Ολυμπιακός κι έχουμε την σωστή φιλοσοφία για την δουλειά μας. Έτσι συνεχίζουμε κι έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Με πίστη στο πλάνο και στις δυνατότητες μας» έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ