Κανείς δεν λέει πια πέντε κουβέντες…

Κανείς δεν λέει πια πέντε κουβέντες…

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς δεν στηρίζεται σε έναν-δύο παίκτες, αλλά όλοι έχουν σημαντικό ρόλο στο καινούργιο έργο!

Σχεδόν την τελείωσε τη δουλειά για τη νέα του ομάδα ο Ολυμπιακός. Μετά την απόκτηση και των Γκιγιέρμε – Χασάν κι ενώ έχουν προηγηθεί οι αφίξεις των Νάτχο, Τοροσίδη και Μεριά το ρόστερ έχει διαμορφωθεί σε επίπεδα πληρότητας, όσο κι αν οι ερυθρόλευκοι κρατάνε πάντα κάτι για το τέλος.

Φανταστείτε ότι αυτή η πεντάδα των παικτών έρχεται για να πάρει «μόνιμη θέση» στην ενδεκάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα μας προκύψουν «εσωτερικά ντέρμπι», αλλά ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ο «υγιής» ανταγωνισμός, γιατί και στην προηγούμενη εκδοχή υπήρχαν πολλοί και καλοί παίκτες στο Ρέντη, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο.

Σε αυτό το ταξίδι όμως στο καράβι του Ολυμπιακού θα υπάρχει και καπετάνιος με εμπειρία και γνώση και διαφορετικό πλήρωμα. Ο πλοιοκτήτης έκανε το χρέος του και τα άλλαξε όλα, συνεπώς από εδώ και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ότι ζήτησε για να φτιάξει αυτό που θέλει. Στα ματς με την Λουκέρνη τα οποία τα προσπέρασε με συνολικό σκορ 7-1 χρησιμοποίησε σε αρκετές θέσεις της ενδεκάδας το Plan B και τώρα μπορεί να εφαρμόσει και το αρχικό του σχέδιο.

Εκτός από ποιότητα υπάρχει και διαφορετική νοοτροπία στον Ολυμπιακό και αυτό το διαπιστώσαμε στο δεύτερο ραντεβού με την Λουκέρνη, όταν οι ερυθρόλευκοι δεν είδαν το ματς ως «αγγαρεία», αλλά ως υποχρέωση να διατηρήσουν την καλή εικόνα που παρουσίασαν στο Καραϊσκάκη με τους Ελβετούς και για το λόγο αυτό πέτυχαν και δεύτερη νίκη, προσθέτοντας κι άλλους βαθμούς στον κουμπαρά της Ευρώπης.

Το επόμενο εμπόδιο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι σαφώς πιο υψηλό για τον Ολυμπιακό, καθώς θα βρει απέναντί του αγγλική ομάδα που παίζει… κατενάτσιο. Το μπάτζετ της Μπέρνλι είναι στα… ύψη, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα και αυτό το διαπίστωσε και η Μπασάκσεχιρ που δεν κατάφερε να σκοράρει, αν και διαθέτει κι αυτή «αστέρια».
Σαφώς και θα είναι σημαντικό να μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους, όμως η διαδρομή της νέας του ομάδας ξεκινά τώρα και φυσικά δεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ