Εκτιμάς τον Μαρίνο; Απόδειξη…

Εκτιμάς τον Μαρίνο; Απόδειξη…

Η περιορισμένη και σχετικά αδάπανη μεταγραφική δραστηριότητα δεν είναι πάντα ο δρόμος που οδηγεί στον Παράδεισο. Συνιστά λανθασμένη ανάγνωση της πραγματικότητας. Να πιάσεις έναν κορόιδο για μια φορά γίνεται. Να πιάσεις δυο και για δεύτερη φορά είναι κομμάτι δύσκολο…

Αν τον εκτιμούν ας του πάρουν παίκτες. Αυτή είναι μια πραγματική εκτίμηση. Εκτός αν τον εκτιμάς επειδή δεν θα σου ζητήσει να πάρεις παίκτες. Τότε το πράγμα αλλάζει. Δεν επιλέγεις προπονητή για να σε πάει δυο βήματα μπροστά, αλλά για να διαχειριστεί καταστάσεις επειδή ήταν κι αλλού που το έκανε με επιτυχία.

Η ΑΕΚ στενάζει από τους απανωτούς τραυματισμούς. Μιλάμε για ατυχία αφού κατά βάση δεν πρόκειται για μυϊκά προβλήματα που γίνεται να φορτωθούν σε κακή εκγύμναση. Η ΑΕΚ που έχασε παίκτες όπως ο Λάζαρος, ο Αραούχο, ο Γιόχανσον και ο Βράνιες. Πήρε για να τους αντικαταστήσει τον Οικονόμου, τον Αλεφ, τον Πόνσε και τον Μπογιέ. Για τον Κονέ δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο Τσινγκρίνσκι που έμεινε, τραυματίστηκε και πάλι. Ο Μπογέ είτε ήρθε είτε τον βρήκε το πρόβλημα στην ΑΕΚ.

Ο Ουζουνίδης πάει μέχρι τώρα αναγκαστικά με όσους από τους περσινούς  έμειναν και παραμένουν υγιείς. Εξαίρεση αποτελεί ο Οικονόμου που αναγκαστικά χρησιμοποιήθηκε και ο Αλεφ  που δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Ακόμα και ο Αλμπάνης που αποκτήθηκε ως έσχατη εναλλακτική λύση, έπαθε θλάση…

Το ρόστερ της Ενωσης ήταν που ήταν περιορισμένο, χτυπήθηκε και από τραυματισμούς. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ πέτυχε πέρσι ένα αγωνιστικό άθλο κατακτώντας το πρωτάθλημα. Αν ο Σαββίδης δεν ενεργούσε τόσο επιπόλαια στο ματς της Τούμπας τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν κυλήσει διαφορετικά.

Πέρα από τις εμμονές του Λουτσέσκου, που έχει ακόμα την ανάγκη να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους φανατικούς της εξέδρας, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει το περσινό πρωτάθλημα. Κατά συνέπεια το να ισχυρίζεται κανείς πως η περιορισμένη και αδάπανη μεταγραφική δραστηριότητα είναι πάντα ο δρόμος που οδηγεί στον Παράδεισο, συνιστά λανθασμένη ανάγνωση της πραγματικότητας.Να πιάσεις έναν κορόιδο για μια φορά γίνεται. Να πιάσεις δυο και για δεύτερη φορά είναι κομμάτι δύσκολο.

Αυτά γράφονται τώρα που η ΑΕΚ έχει κάνει υπέρβαση αποκλείοντας την Σέλτικ και έχοντας μπροστά της την σχετικά υποδεέστερη Βίντι.  Είναι λογικό η ΠΑΕ ΑΕΚ να μην ξοδεύει ασυλλόγιστα έχοντας μπροστά της την περάτωση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Λογικό είναι να ποντάρει στην ικανότητα του προπονητή της να βγάζει από την μύγα ξύγκι.

Η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση της ομάδας μπορεί να μην φαίνεται τώρα. Το πιθανότερο είναι να φανεί στην συνέχεια και να εκπλήξει δυσάρεστα τους οπαδούς πολλοί από τους οποίους τώρα έχουν την αίσθηση πως η ομάδα τους είναι περίπου άτρωτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ