Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την υπέρβαση!

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την υπέρβαση!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία του δίνει ο ΠΑΟΚ αύριο στην Λισαβόνα και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να κάνει το μεγάλο βήμα, αλλάζοντας επίπεδο μια για πάντα.

Μπορεί να μην το παραδέχονται στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ολοφάνερο πως οι αναμετρήσεις με την Μπενφίκα δεν είναι καθοριστικές μόνο για την σεζόν, αλλά χωρίς υπερβολή είναι από τις πιο κομβικές στην νεότερη ιστορία της ομάδας.

Αγωνιστικά, ο Δικέφαλος με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο τιμόνι δείχνει να είναι έτοιμος για μια ακόμα πρόκληση κόντρα στους Πορτογάλους, που αποτελούν μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις γενικότερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εδώ και καιρό υπάρχει ετοιμότητα εκτός αγωνιστικού χώρου με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, αλλά πλέον και μέσα στις τέσσερις γραμμές, ο ΠΑΟΚ είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Μια δύναμη που αναγκάζει την Μπενφίκα να μην πουλήσει τον Ρούμπεν Ντίας, την στιγμή που η Λυών δίνει 30.000.000 ευρώ, να πάρει έναν αναπληρωματικό δεξί μπακ για να καλυφθεί και να κάνει αλλαγές ξεκούρασης ο Ρουί Βιτόρια μετά το 70’ στον αγώνα του Σαββάτου με την Μποαβίστα.

Μετά την Βασιλεία και την Μόσχα, ο ΠΑΟΚ καλείται να φορέσει για μια ακόμα φορά το καλό του ευρωπαϊκό κοστούμι στην Λισαβόνα, σε ένα από τα πιο θρυλικά γήπεδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σε ένα γήπεδο όπου το 2004 ο Θοδωρής Ζαγοράκης σήκωσε το EURO, ο Δικέφαλος με τον κόσμο στο πλευρό του φιλοδοξεί να φέρει στα… όρια της, την Μπενφίκα.

Σίγουρα κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα. Από το «Χάιμπουρι» με το γκολ του Ζήση Βρύζα, έως το «Σουκρού Σαράτσογλου» με τον πανηγυρισμό του Μουσλίμοβιτς και από το ηρωικό διπλό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» απέναντι στην Τότεναμ, έως το «διπλό» στο Ντόρτμουντ, οι «ασπρόμαυροι» ανεξαρτήτως ρόστερ, προπονητή, κατάστασης έχουν αποδείξει πως όσο πιο μεγάλο είναι το εμπόδιο, τόσο πιο ψηλό είναι και το… άλμα. Και αυτή την φορά το… άλμα θα είναι προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα γεγονός που θα αλλάξει μια για πάντα την ροή της ιστορίας του Δικεφάλου.

Υ.Γ : Τίποτα δεν θα τελειώσει αύριο στο «Ντα Λουζ». Όλα θα κριθούν στην Τούμπα και μέσα στο σπίτι του ο ΠΑΟΚ καλείται να ξορκίσει μια ακόμα παράδοση, αυτή του να προκρίνεται και εντός έδρας.

Υ.Γ 2 : Το κίνητρο για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστιο για τους παίκτες του Δικεφάλου και αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι μόνο το πριμ ή τα νέα συμβόλαια, είναι ότι όλοι μαζί θα γράψουν τα ονόματα τους στην πρώτη σελίδα του νέου βιβλίου της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ