Ολυμπιακός : The Voice by Pedro Martins!

Ολυμπιακός : The Voice by Pedro Martins!

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει τώρα να αξιολογήσει τους παίκτες του, μοιράζοντας εκτός από τους ρόλους και το χρόνο, άρα και τις δυνάμεις τους…

Ομοιογένεια ή φρεσκάρισμα; Αυτό είναι το δίλημμα που τίθεται, ίσως για πρώτη φορά σε τόσο σοβαρό βαθμό για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Μέχρι τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε την πρώτη κατηγορία και πορεύτηκε με τους παίκτες που δούλεψε στην προετοιμασία και το αποτέλεσμα άγγιξε το τέλειο, καθώς ο Ολυμπιακός εκπλήρωσε έναν από τους βασικούς του στόχους, την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αν και βρήκε απέναντί του αντίπαλο από την πρέμιερ λιγκ, ενώ ξεκίνησε και το πρωτάθλημα με 2/2!

Από εδώ και πέρα όμως δύσκολα θα αγνοήσει το rotation, καθώς πόσο ακόμη θα μείνουν έξω από το κόλπο παίκτες όπως ο Νάτχο και ο Γκιγιέρμε; Ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης μπορεί να τα πήγαν περίφημα στο ξεκίνημα , ωστόσο παίζουν από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας και για αυτούς δεν υπήρξε διακοπή, αφού συμμετείχαν ενεργά στις Εθνικές τους ομάδες.

Έπειτα, είναι και πολλά τα ματς και δυνατά. Με Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα, με Μπέτις και Μίλαν στο Γιουρόπα. Για την κάλυψη του Λάζαρου έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Ναουέλ, ενώ θα περιμένει την «ενεργοποίηση» του Τουρέ για να δώσει ανάσες και στον Φορτούνη.

Η διαχείριση ενός ρόστερ όπως αυτό που έχει στη διάθεσή του ο Μαρτίνς, το οποίο είναι και «γεμάτο» και ποιοτικό, απαιτεί χειρισμούς χειρουργού για να μη διαταραχθούνοι οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Έως τώρα ο προπονητής τα έχει καταφέρει μία χαρά, κυρίως γιατί αντιμετωπίζει με δικαιοσύνη του παίκτες του, ενώ τους έχεις μοιράσει και ρόλους στο αγωνιστικό πλάνο.

Μοιάζει να κάθεται στην καρέκλα του… the voice ο Μαρτίνς, με τη διαφορά ότι δεν έχει γυρισμένη την πλάτη του, όπως γίνεται με τους κριτές στο συγκεκριμένο ριάλιτι και δεν τους… ακούει αλλά τους βλέπει. Και μέχρι στιγμής μπορεί να έχουν ξεχαστεί κάποιοι, όπως για παράδειγμα ο Σισέ και ο Κούτρης που ήταν από τους «επιζήσαντες» στο προηγούμενο … survivor, όμως από τη στιγμή που ο Βούκοβιτς και ο Τσιμίκας έχουν φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο απόδοσης και προσφοράς, τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί;

Με το πρόγραμμα που έρχεται θα είναι όμως υποχρεωτικό να πάει και στη «συντήρηση» ο Πορτογάλος τεχνικός και εκτός από τους ρόλους να μοιράσει και το χρόνο, άρα και τις δυνάμεις των πακτών του. Δεν θα είναι απλό αλλά είναι ελκυστικό και από αυτό θα κριθούν κατά πολύ οι επιδόσεις του Ολυμπιακού σε αυτήν τη διαδρομή.

Η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων θα είναι «μεγάλη» και εδώ θα διαπιστώσουμε αν ο Μαρτίνς διαφέρει από τους προκατόχους του και σε αυτό, καθώς κάποιοι από τους προηγούμενους την προτιμούσαν «μικρότερη» για να μπορούν να τη διαχειριστούν και πιο εύκολα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ