Άλλη αύρα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Άλλη αύρα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Το ξεχωριστό αυριανό ντεμπούτο του Άρη στο σπίτι του, απέναντι στον Λεβαδειακό και το «δέσιμο» που αναπτύσσει ο Σιώπης με τον σύλλογο και τον κόσμο.

Ο Άρης είναι η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Όχι μόνο γιατί πέτυχε το απόλυτο των νικών, δείχνοντας ότι επέστρεψε στην φυσική του θέση όχι για να κάνει τον κομπάρσο, αλλά για να πρωταγωνιστήσει, αλλά κυρίως για τον πειστικό τρόπο με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι σε Λαμία και Λάρισα.

Οι οπαδοί του είχαν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από αυτό που έβλεπαν και οι φίλαθλοι σε όλοι την ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν δίστασαν να κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια για την εικόνα της ομάδας του Ερέρα. Παρά το γεγονός, όμως, ότι ο Άρης άρχισε ιδανικά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, είναι ξεχωριστό.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Άρης θα αγωνιστεί στο σπίτι του, θα επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης για αγώνα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας. Μπορεί η εικόνα του Καυτανζογλείου, με τους περισσότερους από 20.000 οπαδούς του Άρη στις εξέδρες να κατέπληξε το πανελλήνιο, όμως, η αλήθεια είναι ότι το Κλεάνθης Βικελίδης έχει άλλη αύρα.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα, ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές έξω από την μπουτίκ. Κανείς δεν θέλει να μείνει απέξω , να μην δώσει το παρών, σε αυτό το παιχνίδι. Το ίδιο θα γίνεται σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Αυτοί που θα απορήσουν από την εικόνα που θα έχει αύριο το κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης σε παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, προφανώς και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι οι οπαδοί του Άρη δεν θα πάνε στο γήπεδο για τον αντίπαλο. Θα πάνε για την δική τους ομάδα, θα πάνε για την πάρτη τους, θα πάνε γιατί το γουστάρουν.

ΥΓ. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Μανώλης Σιώπης δείχνει να «δένεται» με τον οργανισμό που λέγεται Άρης, καθώς είναι παίκτης ψυχολογίας και με την ποιότητα του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ