Σημαντικό παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρωτοπόρο Άρη

Άπαντες πρέπει να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας

Σημαντικό παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρωτοπόρο Άρη | to10.gr

Ο οργανισμός που λέγεται Άρης οφείλει να συνεχίζει να διαχειρίζεται, γιατί το έχει κάνει μέχρι τώρα, με τον σωστό τρόπο το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει το σύνολο του Πάκο Ερέρα στη κορυφή της βαθμολογίας. Ένα σύνολο που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή του , με στρατιωτική πειθαρχία.

Η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας έγινε, σχολιάστηκε την Τρίτη και πέρασε. Την δεδομένη χρονική στιγμή το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη είναι αυτό του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Άρη, που θέλει την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια αναμέτρηση πονηρή είναι για τον Άρη αυτή του Σαββάτου. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει ομοιογένεια, καθώς δεν έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο και με έναν καλό προπονητή στον πάγκο της. Μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση.

Θεωρώ ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου θα ξεκινήσει, πιθανότατα στο βασικό σχήμα ο Μανώλης Σιώπης, γεγονός που θα θωρακίσει σημαντικά τον Άρη μεσοαμυντικά και θα βοηθήσει ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι κενοί χώροι –που είδαμε απέναντι στον Λεβαδειακό- προς την εστία του Κουέστα.

Το θετικό είναι ότι ακόμα και σε παιχνίδια που τυχαίνει ένα από τα βαριά χαρτιά του να είναι σε άσχημη μέρα, ο Ερέρα βρίσκει λύσεις και παίκτες για να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, όπως έκαναν προχθές οι Γκαρσία και Γιουνές.

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ο Άρης συνεχίζει να είναι ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης, κάτι που φάνηκε ακόμα και στον τρόπο που οι παίκτες του πανηγύρισαν την επέμβαση που έκανε ο Κουέστα στο πέναλτι του Μαρκόφσκι.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο