Μόνο έτσι θα έχανε

Μόνο έτσι θα έχανε

Χρειάστηκε να γίνουν πολλά πράγματα μαζί για να γνωρίσει ο κακός Άρης την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα

Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να ηττάται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, μετά από νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και πόσο , μάλιστα, με αυτόν τον «κρύο» τρόπο. Αυτό, που έχει, σημασία, πλέον, για τον Άρη, γιατί ο χρόνος και οι βαθμοί δεν γυρίζουν πίσω, είναι η σωστή διαχείριση του πρώτου άσχημου αποτελέσματος.

Ο Άρης δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Για να χάσει, όμως, χρειάστηκαν αρκετές συγκυρίες μαζί να συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα, ο Άρης θα μπορούσε να δεχθεί γκολ είτε από δικό του λάθος, είτε από ατυχία. Στη φάση του αυτογκόλ του Δεληζήση τα προαναφερόμενα …ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Χρειάστηκε, επίσης, η μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Γκαρσία. Να βρεθούν σε άσχημη μέρα αρκετά από τα βαριά χαρτιά του Ερέρα. Ο Μπάσα, ο Ματίγια και ο Γκαρσία, να κάνουν τόσα λάθη, όσα δεν έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια μαζί. Χρειάστηκε η μπάλα να παίξει καραμπόλα στο πόδι του Δεληζήση και να περάσει ανάμεσα από αυτά του Κουέστα και να καταλήξει στα δίχτυα.

Χρειάστηκε ο Πάκο Ερέρα να αργήσει χαρακτηριστικά να προχωρήσει σε αλλαγές, τις οποίες, τελικά, έκανε στο 80ο και λίγο έλειψε να αλλάξει η ροή του αγώνα. Χρειάστηκε ο διαιτητής να κλείσει τα μάτια του στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και ο Τζημόπουλος χτύπησε στο πρόσωπο μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Γιουνές.

Η ομάδα φυσικά και δικαιούται να βρεθεί σε άσχημη μέρα. Τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο Άρης να διαχειριστεί σωστά το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της αγωνιστικής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ