Δικαιώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης που κράτησε τον Πρίγιοβιτς

Δικαιώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης που κράτησε τον Πρίγιοβιτς

Είναι λογικό επακόλουθο όλα τα φώτα να «πέσουν» πάνω στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς καθώς με τα δύο δικά του τέρματα πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μεγάλος όμως νικητής είναι ο Ιβάν Σαββίδη που δεν υπέκυψε στα εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν ξένοι σύλλογοι και κράτησε τον Σέρβο επιθετικό στην Τούμπα.

Το καλοκαίρι, σε καθημερινή βάση, υπήρχε κι ένα ρεπορτάζ-άρθρο στον ελληνικό Τύπο πως αργά ή γρήγορα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα αποχωρήσει από την Τούμπα. Από τη μια οι Κινέζοι, από την άλλη οι Γάλλοι και οι Πορτογάλοι ο ΠΑΟΚτσής πείστηκε πως στα τέλη Αυγούστου ο Σέρβος επιθετικός θα σαλπάρει για άλλες πολιτείες. Ο Πρίγιοβιτς όμως έμεινε κι από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ είναι ο απόλυτος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Δικεφάλου.

Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε χθες στο ντέρμπι της Τούμπας δύο γκολάρες με την ΠΑΕ να του ετοιμάζει αποθεωτικό video και όλα τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του.

Για να φτάσουμε όμως σήμερα να μιλάμε και πάλι για το «θωρηκτό» ή «Killer» χρειάστηκε η συνδρομή ενός ανθρώπου, του Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ που είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί τα παιχνίδια από την  τηλεόραση και όχι από το γήπεδο αισθάνθηκε χθες δικαιωμένος για το γεγονός ότι κράτησε στην Τούμπα τον καλύτερο σέντερ φορ του Ελληνικού πρωταθλήματος και δεν υπέκυψε στις πιέσεις ξένων ομάδων.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, είπε ένα μεγάλο «όχι» στα χρήματα των Κινέζων τον περασμένο Μάρτιο και τον κατέστησε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας και της Super League με νέο συμβόλαιο ως το 2022. Ακόμα και το καλοκαίρι όταν ήρθαν οι προτάσεις από Γαλλία( Μπορντό) και Πορτογαλία (Σπόρτινγκ) τους έκλεισε την πόρτα απορρίπτοντας τις δύο προτάσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης τον κράτησε για να πάρει το Πρωτάθλημα βάζοντας πιο πάνω το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας και την ανάγκη να μην κάνει πειράματα βγάζοντας από τη μηχανή που έστησε στην Ολλανδία ο Λουτσέσκου το πιο σημαντικό επιθετικό γρανάζι της. Τον κράτησε γιατί ο Πρίγιοβιτς έγινε ένα με την ομάδα, ένα με τον κόσμο κι αυτό φάνηκε τόσο στον τελικό του ΟΑΚΑ που έβαλε πρώτος της μάσκα με το πρόσωπο του Σαββίδη, όσο και χθες που έτρεξε να πανηγυρίσει τα γκολ του μπροστά στην Θύρα 4.

Γι’ αυτό τους λόγους ο Ιβάν Σαββίδης ένιωθες χθες δικαιωμένος και περιχαρείς όπως έλεγε και στους φίλους του που βρέθηκαν χθες στο «Μακεδονία Παλλάς» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ