Έβαλαν έναν νηπιαγωγό να φυλάξει τα… θηρία

Έβαλαν έναν νηπιαγωγό να φυλάξει τα… θηρία

Ο Ελβετός Σάντρο Σάρερ είναι το νέο… πείραμα του Μέλο Περέιρα στην ελληνική διαιτησία

Και το όνομα αυτού Σάντρο Σάρερ λοιπόν…

Μόλις έγινε γνωστός ο ορισμός του Ελβετού, για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της Super League, ήρθε στο μυαλό μου η δήλωση του Μέλο Περέιρα μετά το σεμινάριο στο Καρπενήσι, τον περασμένο Αύγουστο.

Είχε πει ο Πορτογάλος στο site της ΕΠΟ. «Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι να οδηγήσουμε σε νέα εποχή τη διαιτησία στην Ελλάδα, προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η διαιτησία μπορεί να βελτιωθεί μόνον με σαφώς προσανατολισμένο εκπαιδευτικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό».

Ο Πορτογάλος αρχιδιατητής μετά τον Γκεστράνιους, ρισκάρει ακόμη πιο πολύ. Ο Φινλανδός μπορεί να του βγήκε αλλά τώρα;

Ο 30χρονος Ελβετός, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, που είναι ο εκλεκτός του, είναι νεαρός και άπειρος ρέφερι, πριν από 1.5 χρόνο ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και έχει ελάχιστα δύσκολα παιχνίδια στο ενεργητικό του. Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος τα έχει γράψει όλα….

Επέλεξε με άλλα λόγια, ο Περέιρα έναν διαιτητή που είναι δύο κατηγορίες κάτω από τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Δεύτερη κατηγορία είναι και ο Τάσος Παπαπέτρου, γιατί δεν ορίστηκε αυτός; Και στο κάτω, κάτω… στη δεύτερη κατηγορία της UEFA ήταν και ο Καλογερόπουλος με τον Μάνταλο, που καρατομήθηκαν για να μείνουν ικανοποιημένοι εκεί στον βορρά…

Από το 10.gr το είχαμε γράψει από την αρχή: διαιτητές επιπέδου Μπορμπαλάν ο Περέιρα δεν πρόκειται να βρει όσο τα πρωταθλήματα της Ευρώπης είναι σε εξέλιξη.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, θα οδηγήσει σε νέα εποχή τη διαιτησία στην Ελλάδα; Αυτό είναι το «σαφώς προσανατολισμένο εκπαιδευτικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό» για το οποίο είχε κάνει λόγο;

Ας αφήσει το κάθε… φρούτο από την Ευρώπη ο Πορτογάλος, ας ορίσει τους διαιτητές που έχει βάλει στον πίνακα και ας κάνουμε το σταυρό μας πριν από κάθε παιχνίδι… Σε αυτό το σημείο έφτασαν την ελληνική διαιτησία ο Μέλο και οι φίλοι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ