Δεν μπορεί να πάρει άλλη απόφαση η ΚΕΔ

Δεν μπορεί να πάρει άλλη απόφαση η ΚΕΔ

Υποχρεωμένη η κεντρική επιτροπή διαιτησίας να ορίσει ξένους διαιτητές και στα ντέρμπι του ΑΡΗ.

Είναι ξεκάθαρο ότι στη συνάντηση που αναμένεται να έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Βίτορ Περέιρα, ο Άρης θα επιμείνει στο αίτημα που έχει κάνει για να οριστούν ξένοι διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι. Αίτημα, το οποίο η ΚΕΔ είναι υποχρεωμένη να αποδεχθεί, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ισονομία στο πρωτάθλημα.

Υπάρχει μέχρι τώρα ειλημμένη απόφαση από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας, να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές τους αγώνες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται η ΚΕΔ και σε ότι αφορά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Οπότε δεν γίνεται να τηρήσει διαφορετική στάση απέναντι στο αίτημα του Άρη.

Για να λέμε, άλλωστε, τα πράγματα με το όνομα τους, αν μια από τις μεγάλες ομάδες έχει λόγο να έχει παράπονα από την διαιτησία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αυτή είναι ο Άρης. Το γεγονός ότι έχει πετύχει τέσσερις νίκες, δεν ακυρώνει τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Λαμία, ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ (που δεν έγινε ποτέ) γκολ του Γιουνές. Απέναντι στον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, υποδεικνύεται πέναλτι σε βάρος του Άρη, με τον παίκτη των φιλοξενουμένων να πέφτει μόνος του στον αγωνιστικό χώρο.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής δεν είδε στο 10ο λεπτό, ότι το χέρι του Τζημόπουλου βρήκε στο πρόσωπο τον Γιουνές, μέσα στη μεγάλη περιοχή. Τέλος, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν καταλογίζεται πεντακάθαρο φαουλ στον Βέλεθ, με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία στον Τόνσο να πλασάρει από ευνοϊκή θέση.

Το ότι ο Άρης έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και μέχρι τώρα δείχνει να ανταποκρίνεται στις δυσκολίες που συναντάει, δεν σημαίνει ότι θα πάει απροστάτευτος στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Υ.Γ Τι ωραία πράγματα θα δούμε, όταν είναι απόλυτα έτοιμη να αγωνιστεί μια τριάδα στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Μπρούνο Γκάμα δεξιά, τον Ματέο Γκαρσία αριστερά και τον Μαρτίνες πίσω από τον επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ