Στο όνομα του προπονητή!

Στο όνομα του προπονητή!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει και μάλιστα στηρίζει το έργο του σε ποδοσφαιρικό πλάνο. Φαίνεται από την εικόνα που δημιουργεί ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι στηρίζονται σε νέες αρχές και ο Πορτογάλος προπονητής έχει την στήριξη όλων. Και είναι μεγάλη υπόθεση ότι την έχει.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε λοιπόν από το Μιλάνο και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν τελικά από την Μίλαν με 3-1, σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να έχουν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχαν κάποια λάθη στο διάστημα 70′ -80′.

Έχει ενδιαφέρον όμως να σταθούμε στην εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο. Και είναι προφανές πως οι ερυθρόλευκοι δημιουργούν μια ομάδα που σε κάθε ματς κάνει όλο και περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη μια ομάδα που έχει πετύχει πολλά κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει να παρουσιάσει έργο.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει δείξει την δουλειά του. Και οι πρώτοι που το αναγνωρίζουν είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ποιος άραγε νομίζει ότι είναι εύκολο αυτό που έκανε ο προπονητής των πειραιωτών στο ματς με την Μίλαν; Να παίξει δηλαδή με έντεκα αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος;

Η Μίλαν πάντως δεν το έκανε κι αυτό λέει πολλά. Ο Μαρτίνς όμως το τόλμησε και δεν ήταν εύκολη απόφαση. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι ο πάγκος του Ολυμπιακού χρειάζεται προπονητή που δεν θα είναι για τις εύκολες αποφάσεις.

Καθαρές κουβέντες λοιπόν για να μην υπάρχουν και παρερμηνείες. Το είχαμε αναφέρει και πριν από λίγες μέρες. Η επιμονή στο πλάνο θα οδηγήσει στην δικαίωση.

Και ο Ολυμπιακός πρέπει να επιμείνει (και επιμένει βεβαίως) σ’ αυτό το πλάνο γιατί πολύ απλά έχει βρει έναν προπονητή που δείχνει ότι δουλεύει με την ομάδα του. Σημαντικό επίσης να σημειωθεί ότι όταν ο Μαρτίνς μιλάει για την ομάδα, εννοεί 25 παίκτες και όχι έντεκα, δώδεκα ή δεκατέσσερις παίκτες.

Κι αυτό είναι επίσης κάτι στο οποίο πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση. Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει συνεχώς στο Ρέντη (μαζί με τους συνεργάτες του) για να «χτίσει» αυτή τη νέα ομάδα. Και είναι προφανές ότι δουλεύει.

Φαίνεται αυτό από την αγωνιστική εικόνα των ερυθρόλευκων και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός πάει μπροστά. Πάει μπροστά δείχνοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του. Κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν οι πειραιώτες.

Στήριξη στον προπονητή γιατί πολύ απλά ο Μαρτίνς παρουσιάζει έργο και αυτό είναι ευδιάκριτο. Στήριξη που είναι έμπρακτη από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στον Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και οι ερυθρόλευκοι στρέφουν εκεί το ενδιαφέρον τους, στο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου, με τον Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους. Και ο Πορτογάλος σχεδιάζει το πλάνο του έχοντας την απόλυτη στήριξη όλων στην ομάδα του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ