Ηράκλειο-Μιλάνο με 20’ παραπάνω!

Ηράκλειο-Μιλάνο με 20’ παραπάνω!

Ο Μαρτίνς ανοίγει υποχρεωτικά το rotation και οι παίκτες που δεν αγωνίζονταν θα αναζητήσουν δικαίωση και στο γήπεδο, πέρα από τις συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια…

Διαχρονικά στο ποδόσφαιρο οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που δεν… παίζουν, για αυτό και δικαιώνονται χωρίς δεύτερη σκέψη σε κάθε ποδοσφαιρική κουβέντα.  Ειδικά στον Ολυμπιακό που διαθέτει και τόσο μεγάλο ρόστερ οι συζητήσεις είναι ατελείωτες, κάτι που προφανώς και  έχει καταλάβει και ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως το αποδέχεται και θα συνεχίσει να πορεύεται με αυτό.

Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανοίξει εκ των πραγμάτων το rotation, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες, όπως τον τιμωρημένο Φορτούνη, τον τραυματία Χασάν, ενώ άφησε εκτός πλάνου και τον Βούκοβιτς.

Με βάση αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ολυμπιακό στο ματς με τον ΟΦΗ με ενδεκάδα… Μιλάνου, αρκεί βέβαια τούτη τη φορά οι παίκτες του να το πάνε «κανονικά» όλο το ματς και να μη φτάσουν μέχρι το 70΄, όπως το έκαναν στο ραντεβού με τον Ιγκουαίν και την παρέα του στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γκερέρο έτσι κι αλλιώς θα κρατήσει τη θέση του μπροστά, ενώ ως δεύτερη επιλογή θα υπάρχει πλέον ο Μάνος, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο όπου πέρυσι ήταν το «σπίτι» του και με τη φανέλα του ΟΦΗ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας.

Ο Τουρέ είναι ώρα να πάρει αυτός την μπαγκέτα του μαέστρου και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ξανά στις νίκες, καθώς μην ξεχνάμε ότι στα δύο προηγούμενα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η συγκομιδή περιορίστηκε στον έναν πόντο, ενώ η «επιστροφή» μετά από κάθε διακοπή κρύβει πάντα ερωτηματικά, σχετικά με το επίπεδο του ρυθμού που μπορεί να παρουσιάσει η κάθε ομάδα.

Για τον Ολυμπιακό βέβαια είναι διαφορετική η κατάσταση, από τη στιγμή που μόνον αυτός διαθέτει 15 διεθνείς, άρα το συγκεκριμένο ζήτημα δεν απασχολεί τους προπονητές των άλλων, άσχετα αν προσπαθούν να «κρυφτούν» πίσω από την… παρέλαση.

Σε ότι αφορά τις αποφάσεις του Μαρτίνς θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κρατήσει τους  Ομάρ και Τσιμίκα στις άκρες της άμυνας, αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες παίζουν σχεδόν ανελλιπώς από το ξεκίνημα της διαδρομής σε Ολυμπιακό και Εθνικές ή θα δώσει χρόνο σε Τοροσίδη και Κούτρη- ο τελευταίος μοιάζει να είναι φαβορί για την ενδεκάδα.

Πέρα όμως από τα πρόσωπα και τις τακτικές αυτό που πρωτίστως αναζητούν οι ερυθρόλευκοι είναι η αποτελεσματικότητα. Να μην ξοδεύουν πλέον τόσες τελικές για να φτάσουν στο γκολ, ώστε να μπορέσουν να κάνουν και τη ζωή τους πιο εύκολη. Με τον ΠΑΟΚ πήγαν στις 23 προσπάθειες και έχασαν, ενώ με την ΑΕΚ ποιος θα ξεχάσει τη φάση στο 90+4’;  Η (επόμενη) απάντηση, απέναντι στον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ