Να βγάλει αντίδραση

Να βγάλει αντίδραση

Ευκαιρία για τον Άρη να αλλάξει το κλίμα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε το πως θα παρουσιαστεί ο Άρης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Κυρίως, την αντίδραση την οποία θα βγάλει η ομάδα μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, αν βγάλει αντίδραση και το διαχειριστεί σωστά. Αν ο Άρης καταφέρει και κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, όχι μόνο θα πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά και ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζουν και οι επιλογές του Πάκο Ερέρα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε, με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου, να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν και να υποστηρίξουν τα αγωνιστικά του πλάνα.

Το Κλεάνθης Βικελίδης θα έχει την γνωστή του εικόνα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όσοι ποντάρουν στην εσωστρέφεια και προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια και γκρίνια θα απογοητευτούν. Επειδή δεν νιώθουν από Άρη, θεωρούν ότι ο κόσμος πηγαίνει μόνο για τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες.

Ο κόσμος του Άρη πηγαίνει στο γήπεδο για την δική του ομάδα, για να γουστάρει. Είχε 20.000 κόσμο στο Κλεάνθης Βικελίδης σε παιχνίδι της Γ΄Εθνικής με τον Πανσερραϊκό. Που να το καταλάβουν αυτό, όσοι έχουν μάθει μόνο στα εύκολα.

Υ.Γ Ο Μαρτίνες έδειξε ότι διαθέτει στοιχεία που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει άλλος ποδοσφαιριστής του Άρη. Για την θέση του επιτελικού χαφ, ούτε δεξιά , ούτε αριστερά. Ο Διαμαντόπουλος έδειξε ότι δικαιούται και αυτός την δική του ευκαιρία. Το σημαντικό είναι ότι αμφότεροι δεν δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ακόμα πιο σημαντικό και από τα αγωνιστικά στοιχεία τα οποία μπορούν να προσδώσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ