«Τιναφτόρε»; Ελα ντε!

«Τιναφτόρε»; Ελα ντε!

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με διαφορά στο πρωτάθλημα αλλά δεν πείθει. Πήρε όλα τα ντέρμπι αλλά σε κανένα δεν ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του. Υπάρχει ρέντα που συναντιέται με την υψηλή ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών και τον κάθε Τσαμούρη, αλλά καλή ομάδα δεν υπάρχει…

Παρακαλώ, την διεύθυνση του κυρίου Μέλο Περέιρα να του δώσουμε συγχαρητήρια. Πόσο κορόιδα μας θεωρεί για να βλέπουμε αυτές τις διαιτησίες και να προσθέτουμε στον τραπεζικό του λογαριασμό από είκοσι δυο χιλιάρικα τον μήνα. Επειδή εδώ δεν υπάρχει σοβαρή Ομοσπονδία για να απαιτήσει την απομάκρυνσή του, αναρωτιέμαι τι κάνουν οι Ευρωπαίοι παρατηρητές που τάχα φροντίζουν για το καλό μας.

Γιατί τον κρατάνε αυτόν τον περίεργο τύπο. Ο κ. Θεοδωρίδης που, όσο να’ ναι έχει φίλους και του λένε τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί δεν κάνει κάτι να σταματήσει αυτός ο τραγέλαφος. Να βιάζουν το πρωτάθλημα και να τους πληρώνουμε κι από πάνω! Η διαιτησία του Τσαμούρη είναι στα μάτια μου η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η φάση γίνεται μπροστά του. Σώματα να του κρύβουν την ορατότητα δεν υπάρχουν γιατί η παράβαση γίνεται ψηλά στον αέρα.

Κι όμως ο ρέφερι καταπίνει το στραγάλι και δεν δίνει τίποτα. Μαζί του παθαίνει αγκύλωση κι ο βοηθός. Γελάει το πανελλήνιο. Αν υπάρχει φιλότιμο, ο διαιτητής πάει στο σπίτι του, η ΚΕΔ επίσης και ο Περέιρα στην Πορτογαλία να συνεχίσει τις επικερδείς μπίζνες με την Μπενφίκα. Εδώ δεν υπάρχει μέρος για να κρυφτεί. Να αναλάβει τις ευθύνες του και να φύγει. Αν δεν το κάνει ας το κάνουν οι επιτηρητές. Για τον Γραμμένο δεν υπάρχει καμιά αίτηση και προσδοκία. Ο ΠΑΟΚ αξιοποίησε την… στραβωμάρα του διαιτητή και πήρε μεγάλο «διπλό» στην Λαμία.

Το «διπλό» είναι μεγάλο γιατί με βάση την απόδοσή του δεν το άξιζε. Η Λαμία ήταν συνολικά καλύτερη ομάδα από τον πρωτοπόρο και έμεινε με τα χέρια αδειανά γιατί δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και δεν της δόθηκε το πεντακάθαρο πέναλτι. Όλα τα άλλα είναι να’χαμε να λέγαμε. Η ομάδα του Λουτσέσκου επιβεβαίωσε και στο ΔΑΚ Λαμίας ότι καιρό τώρα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Η μπάλα που παίζει είναι κακής ποιότητας. Προβλήματα στην ανάπτυξη, κενά στην άμυνα και άγχος, πολύ άγχος. Ότι δεν σκοντάφτει πουθενά, από στοιχείο που δίνει αυτοπεποίθηση πάει να γίνει ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με διαφορά στο πρωτάθλημα αλλά δεν πείθει. Παίρνει όλα τα ντέρμπι αλλά σε κανένα δεν ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του. Υπάρχει ρέντα που συναντιέται με την υψηλή ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του αλλά καλή ομάδα δεν υπάρχει. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα παίξει και ποδόσφαιρο ανάλογοι των δυνατοτήτων που έχουν οι παίκτες του. Προς το παρών όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό αλλά στη Λαμία που εμφανίστηκαν τα σκούρα ήρθα ο γίγαντας Τσαμούρης να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Άθελά του βοήθησε κι ο Χάβος. Στην περίπτωση που δεν το ζήτησε ο ίδιος δεν βγάζεις τον Μπλάζιτς που καθοδηγεί επιθετικά την ομάδα σου για να βάλεις τον καθαρόαιμο αριστερό χαφ, Βάντερσον να παριστάνει τον οργανωτή. Η Λαμία με τους παίκτες που διαθέτει και την ποιότητά της θα είναι απίθανο να υποβιβαστεί. Ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες που διαθέτει θα πρέπει να βγάλει ποιότητα στο γήπεδο για να μην έχει την ανάγκη του κάθε Τσαμούρη για να διατηρήσει τα κεκτημένα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ