Ο άνθρωπος που έκανε τον Άρη ομάδα όλων των Ελλήνων

Ο άνθρωπος που έκανε τον Άρη ομάδα όλων των Ελλήνων

Η αγάπη που δέχεται το καλύτερο δώρο για τον τεράστιο Νίκο Γκάλη που γιορτάζει σήμερα

Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθοδοξίας έχουμε σήμερα, του Αγίου Νικολάου. Μια γιορτή που εκ των πραγμάτων, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον σύλλογο που λέγεται Άρης, καθώς γιορτάζει ο τεράστιος Νίκος Γκάλης. Ο «γκάνγκστερ» άλλωστε δεν είναι απλά ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Άρη.

Είναι ο άνθρωπος που , μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έκαναν τον Άρη Αυτοκράτορα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αυτοχαρακτηρίστηκε έτσι, αλλά του αποδόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός, λόγω του σεβασμού που εξέπεμπε εκείνη η ομάδα.

Ο Γκάλης ήταν ο άνθρωπος που έκανε τον Άρη ομάδα των Ελλήνων. Κάθε Πέμπτη όλη η χώρα ερήμωνε, έκλειναν τα θέατρα και οι κινηματογράφοι και οι ταβέρνες. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, περίμεναν μπροστά στη τηλεόραση τους, προκειμένου να δουν την μαγεία στις οθόνες τους.

Ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε ακόμα περισσότερους φιλάθλους για τον Άρη σε όλη τη χώρα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που δήλωναν άλλες ομάδες στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ, ειδικά στις μικρές ηλικίες. Χιλιάδες παιδιά στα δημοτικά σχολεία όλης της Ελλάδας που ονειρεύονταν να γίνουν οι «νέοι Γκάληδες».

Η «επίθεση» αγάπης που δέχεται ο Νίκος Γκάλης τη σημερινή ημέρα και οι χιλιάδες ευχές, όχι μόνο από οπαδούς του Άρη, είναι η καλύτερη ανταμοιβή και το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή. Αυτή η αγάπη του κόσμου, δεν αγοράζεται με όλα τα χρήματα της γης. Γιατί είναι πολύ δυνατό συναίσθημα και βγαίνει αυθόρμητα.

Υ.Γ Πολύ δύσκολο για τον Άρη το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Απέναντι σε μια καλή ομάδα με σοβαρό προπονητή. Ο Άρης, όμως, έχει διαχρονικά τον τρόπο να περνάει εύκολα ή δύσκολα από το Περιστέρι.

Υ.Γ 1 Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές για την ενίσχυση της ομάδας τους την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ