Χωρίς rotation στις φιλοδοξίες!

Χωρίς rotation στις φιλοδοξίες!

Την προηγούμενη φορά υπήρχε η Μίλαν, αλλά τώρα θα είναι η Ντιναμό Κιέβου ανάμεσα στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς θα πρέπει να διαχειριστεί και αυτή την εκδοχή…

Να… τρέξουμε λίγο το χρόνο; Έτσι κι αλλιώς λίγες μέρες απέμειναν για να πάμε στο ημερολόγιο του 2019, οπότε γιατί να μη φτάσουμε στον… Φλεβάρη;  Ανέκαθεν ο δεύτερος μήνας του έτους ήταν «καυτός» για τον Ολυμπιακό, όταν συνέχιζε την πορεία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις εκτός από τα νοκ άουτ παιχνίδια του προέκυπταν στη σειρά και τα ντέρμπι της λίγκας.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και σε αυτή την εκδοχή και απλά περιμένουμε να μάθουμε τη σειρά, καθώς θα πρέπει να αποφασιστεί και το πότε θα γίνει η 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών. Από τον ορισμό θα μας προκύψει η σειρά των αγώνων του Ολυμπιακού. Αν θα πάει στο… τούνελ με ΠΑΟΚ, Ντιναμό Κιέβου, ΑΕΚ και Ντιναμό ή αν θα ξεκινήσει με τους Ουκρανούς και θα συνεχίσει με ΠΑΟΚ στο ενδιάμεσο και ΑΕΚ στο τελείωμα.

Καθόλου απλό όπως και να το δεις και θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα το διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς. Την προηγούμενη φορά που του είχε προκύψει η τριάδα των αγώνων με ΠΑΟΚ-Μίλαν- ΑΕΚ είχε βάλει στο Μιλάνο την ενδεκάδα του κυπέλλου, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα ματς του πρωταθλήματος. Άλλα ήταν τα δεδομένα τότε και διαφορετικά είναι τώρα, καθώς τον χωρίζουν οκτώ βαθμοί από τον ΠΑΟΚ-με τα σημερινά στάνταρ-όμως υπάρχει και η παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοήσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αυτή που αναφέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει… rotation στις φιλοδοξίες και είναι υποχρέωσή του να διεκδικεί όλα τα ματς με το μάξιμουμ της απόδοσής του, ανεξαρτήτου βαθμολογικής κατάστασης. Τα ραντεβού με την Ντιναμό φαντάζουν- και είναι- ως μεγάλη πρόκληση, καθώς αν οι ερυθρόλευκοι την προσπεράσουν και φτάσουν στους «16», τότε θα έχουν κερδίσει αρκετά πράγματα, άσχετα αν αυτά δεν θα μπορούν να μπούνε στη ζυγαριά με τις όποιες απώλειες στο πρωτάθλημα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του περισσότερα όπλα, καθώς εκτός του Μασούρα που θα προστεθεί στο Ρέντη αναμένεται να αποκτηθεί και σέντερ φορ που θα κάνει πιο εύκολη την υπόθεση με το τελείωμα των φάσεων, ενώ ο Γενάρης αποτελεί ένα ερωτηματικό για όλες τις ομάδες, σχετικά με το βαθμό της ετοιμότητάς τους.

Η δουλειά του καλοκαιριού σε «κυνηγάει» σε όλη τη διαδρομή και όταν φτάνεις στα μισά υπάρχουν οι σαφείς ενδείξεις για το μέχρι που μπορείς να πας-μας το είχε δείξει αυτό η προηγούμενη σεζόν για όλους τους μονομάχους. Μέχρι τώρα ο Μαρτίνς μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι έχει χτίσει σε σωστή βάση, καθώς μετά από κάποιες «αναταράξεις» ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι… ύψος, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του που δεν έδειξαν ότι μπορούν να κινηθούν σε αυτά τα στάνταρ, όμως τις απαντήσεις θα μας τις δώσει με μεγαλύτερη αξιοπιστία η συνέχεια της διαδρομής…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ