Στο «2» ο Μασούρας, στο «3» ο Σολδάνο!

Στο «2» ο Μασούρας, στο «3» ο Σολδάνο!

Ο Μαρτίνς μας έχει μάλλον ξεκαθαρίσει την αφετηρία για τα δύο νέα «όπλα» της επίθεσης του Ολυμπιακού!

Αναμενόμενος ο τρόπος διαχείρισης από τον Πέδρο Μαρτίνς σε ότι αφορά τα νέα αποκτήματα της ομάδας του στην εμβόλιμη περίοδο. Μας το έχει δείξει ο Πορτογάλος από την αρχή της θητείας του στο λιμάνι ότι είναι «κανονικός» προπονητής, άσχετα αν εδώ στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε να τους καταλάβουμε τέτοιους ανθρώπους επειδή έχουμε συνηθίσει στην… άλλη κατηγορία.

Στην Ξάνθη μπορεί να του έλειπαν ο Ποντένσε και ο Λάζαρος, όμως ο Πέδρο έβαλε τους Ναουέλ και Φετφατζίδη στις πτέρυγες και άφησε στον πάγκο τον Μασούρα, ο οποίος προφανώς και βρέθηκε στην αποστολή μιας και πέρασε το κατώφλι του Ρέντη από τις 29 Δεκέμβρη και μπήκε νωρίτερα από τον Σολδάνο στις προπονήσεις.

Ο Αργεντινός έμεινε να περιμένει τους νέους του συμπαίκτες για τις επόμενες ασκήσεις, καθώς εκτός του Γκερέρο βρέθηκε ξανά στο πλάνο και ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στα Πηγάδια. Το είχαμε επισημάνει ότι κάπως έτσι θα γινόταν και με βάση τα τωρινά στάνταρ είναι ξεκάθαρο ότι ο Μασούρας θα μείνει πίσω από τους Ποντένσε και Λάζαρο, έχοντας το Νο2 στη σειρά, αφού ο Φετφατζίδης δεν είναι κλασικός εξτρέμ και ο Ναουέλ δεν φτάνει στην εμφάνιση που θα του αλλάξει τη δική του αφετηρία.

Και ο Σολδάνο θα ξεκινήσει από το Νο3, πίσω από τον Γκερέρο και τον Χασάν, έχοντας στα υπόψη του ότι ο κόουτς εξακολουθεί να εφαρμόζει πιστά το 4-2-3-1, το οποίο αλλάζει μετά την πρώτη ώρα του αγώνα μετατρέποντάς το σε 4-4-2, αν η ομάδα του εξακολουθεί να αναζητά το γκολ. Έτσι κι αλλιώς ο Αργεντινός θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο από τον Μασούρα για να μπει στο κλίμα, ωστόσο  μέχρι τον Φλεβάρη όπου υπάρχουν στο πρόγραμμα τα σημαντικά όσο και τα πολλά παιχνίδια θα έχει τα περιθώρια να βρεθεί σε κατάσταση καλύτερης ετοιμότητας.

Τον επόμενο μήνα θα χρειαστεί και πάλι το rotation ο Μαρτίνς, καθώς την ανηφόρα με ΠΑΟΚ, Ντιναμό Κιέβου (δύο φορές) και ΑΕΚ δεν μπορεί να τη βγάλει με μία ενδεκάδα. Αυτό είναι λοιπόν και το στοίχημα για τους Μασούρα και Σολδάνο, αν και έστω και για τους τύπους θα πρέπει να περιμένουμε τη δήλωση της νέας λίστας για τα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι αλλαγές που δικαιούται η κάθε ομάδα είναι τρεις και οι δύο κενές θέσεις έχουν προκύψει από τις αποχωρήσεις των Τουρέ και Γιαννιώτη. Παρά ταύτα, μην ξεχνάμε ότι όταν έχεις να κάνεις με σοβαρό προπονητή, τότε δεν μπορείς να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, τουλάχιστον όπως το έχουμε στο μυαλό μας όλοι εμείς οι υπόλοιποι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ