Βγάζεις και ένταση όταν ψάχνεις ρυθμό!

Βγάζεις και ένταση όταν ψάχνεις ρυθμό!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να «ζητήσουν» το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό βάζοντας το «κάτι παραπάνω»!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τον Λεβαδειακό με το γκολ-φάουλ του Λάζαρου μετά από αρκετή… περιπέτεια κι αφού ο Φορτούνης είχε χάσει πέναλτι. Τότε οι ερυθρόλευκοι ήταν στο ξεκίνημα της διαδρομής τους, ως καινούργια ομάδα, και αναζητούσαν ρυθμό, αν και τα είχαν πάει περίφημα στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Περίπου πέντε μήνες μετά, οι παίκτες του Μαρτίνς αντιμετωπίζουν και πάλι τον Λεβαδειακό, τούτη τη φορά στο δικό του σπίτι και για διαφορετικό λόγο (διακοπή του πρωταθλήματος) αναζητούν ξανά το ρυθμό, με σκοπό να επιστρέψουν στις συνθήκες του Δεκέμβρη, όταν έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και μπόρεσαν να αποκλείσουν μέχρι και την Μίλαν από τη συνέχεια της δεύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όπως μας έδειξαν τα πρώτα ματς του Κυπέλλου όλες οι ομάδες είναι στο ψάξιμο, αφού η μεγάλη, σε χρονική διάρκεια, αργία τις έχει αποσυντονίσει. Ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Πάτρα και ο Παναθηναϊκός στην Λαμία, ενώ η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε από τον Κισσαμικό Χανίων. Το ίδιο πρόβλημα έχουν λοιπόν όλοι σε αυτήν την «επιστροφή» κι όποιος το λύσει πιο γρήγορα θα είναι ο κερδισμένος.

Ο Ολυμπιακός βέβαια καλείται να καλύψει μία απόσταση οκτώ βαθμών από την κορυφή και η αποστολή του όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, πόσο μάλλον όταν (και) αυτό το πρωτάθλημα γίνεται σε συνθήκες «εξυγίανσης». Συνεπώς, οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα λόγο παραπάνω για να γυρίσουν πιο γρήγορα στις υψηλές πτήσεις κι όταν σου λείπει ο ρυθμός, τότε είσαι υποχρεωμένος να δώσεις περισσότερη «ένταση» για να τον αποκτήσεις.

Θα πρέπει να βγάλεις μεγαλύτερη διάθεση και να «ζητήσεις» τη νίκη με μεγαλύτερο πάθος από τον αντίπαλό σου. Μάλιστα, το να μην είσαι σε ένα επίπεδο συγχρονισμού, αυτό είναι απολύτως κατανοητό, αλλά το να μην επιδείξεις το ανάλογο πάθος, αυτό είναι αδικαιολόγητο και το πώς και το γιατί το καταλαβαίνουμε όλοι μας.

Ο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον Καμαρά και τον Σολδάνο, τον οποίο επέλεξε να τον αφήσει εκτός διαδικασίας για να συνεχίσει τη δική του «ετοιμασία», προκειμένου να μπει στην ομάδα. Ο Πορτογάλος έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του, κάποιοι από τους οποίους απασχολούν έντονα τα ξένα μέσα ενημέρωσης, αφού το όνομά τους βρίσκεται στη λίστα ενδιαφέροντος αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Απλά, η μετοχή του καθενός καθορίζεται σε κάθε αγώνα και «μετράει» το αποτέλεσμα και αυτού απέναντι στον Λεβαδειακό. Το ματς με την Μίλαν που έφερε την πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται πλέον αρκετά μακριά και τώρα πια θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές για τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου, όμως μέχρι τότε τα παιχνίδια της Λίγκας θα αποτελέσουν τα καλύτερα τεστ ετοιμότητας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ