Η μισή δουλειά έχει γίνει για τον ΠΑΟΚ

Η μισή δουλειά έχει γίνει για τον ΠΑΟΚ

Στα μισά του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος βρίσκεται στο +8 από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος

Πάει και η Τρίπολη… Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 3-0 (παρότι του ακυρώθηκε και ένα κανονικό γκολ του Μπίσεσβαρ στο 0-0) από την έδρα του Αστέρα κερδίζοντας σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Δικέφαλος άφησε πίσω του την ήττα από την Παναχαϊκή και την πώληση του Πρίγιοβιτς και έκανε σωστά το χρέος του.

Με το σπουδαίο αυτό διπλό όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά διατήρησε και το +8 που έχει από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, κάνοντας άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα μισά της σεζόν ο Δικέφαλος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ να μείνει οδηγός ως το τέλος. Δείχνει αποφασισμένος κόντρα σε όλους, καθώς ούτε η ακύρωση ενός καθαρού γκολ στο 0-0 στάθηκε ικανή να σταματήσει το «express» του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε μόνο ένα καλό 15λεπτο, στο διάστημα που πέτυχε το γκολ του Μπίσεσβαρ που ακυρώθηκε λανθασμένα και είχε και 1-2 ακόμη καλές στιγμές. Ο Αστέρας κτυπώντας περισσότερο στις αντεπιθέσεις πήγε να του βάλει δύσκολα, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Πασχαλάκη, ο οποίος έκανε φοβερές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως συνηθίζει φέτος ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ανέβασε την απόδοσή του, έλεγξε τον ρυθμό και βρήκε το πρώτο γκολ που ήθελε με το φοβερό απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια για να φέρει το ματς εκεί που ήθελε. Και πριν προλάβει ο Αστέρας να αντιδράσει ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Μαουρίσιο σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, για να κλειδώσει τη νίκη. Στο 3-0 που ήρθε με αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου είχε και την τύχη με το μέρος του, αλλά η δουλειά είχε ήδη γίνει.

Μετά από 15 ματς ο ΠΑΟΚ παραμένει στο +8 από τον Ολυμπιακό, αλλά απαγορεύεται ο εφησυχασμός καθώς έως τώρα έχει γίνει μόνο η μισή δουλειά για τον τίτλο. Μένουν άλλα 15 παιχνίδια, άλλοι 45 βαθμοί προς διεκδίκηση και προφανώς ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς.

Ωστόσο κάθε αγωνιστική που περνάει και ο Δικέφαλος συνεχίζει να κάνει σωστά τη δουλειά του και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, τόσο πιο κοντά βρίσκεται στο πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια!

Πλέον αναμένεται άμεσα ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς (ο Μπονατίνι φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Μπεργκ), άλλος ένας χαφ και ίσως 1-2 ακόμη κινήσεις ενίσχυσης για να μπει ο ΠΑΟΚ με περισσότερα όπλα στην τελική ευθεία της μάχης του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ