Τα ντόρτια το κάνουν πιο επικίνδυνο

Τα ντόρτια το κάνουν πιο επικίνδυνο

Έτσι και αλλιώς το ματς στα Γιάννενα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Μετά την 4αρα της ΑΕΚ για ευνόητους λόγους δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Ο Ολυμπιακός βεβαίως είναι ο απόλυτος ρυθμιστής του αγώνα.

Στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο διπλό του 2019, πήρε την πρώτη νίκη από τις 16 συνολικά που χρειάζεται. Δεν θα πω για να πάρει το πρωτάθλημα γιατί αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο και γενικότερα έχει γίνει από νωρίς αντιληπτό πως πάει το πράγμα για τον φετινό πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει ως στόχο να κάνει μόνο νίκες και σαφέστατα όσο και αν πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, είναι μέσα στις δυνατότητες του. Είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και το έδειξε και στην Λιβαδειά, οφείλει να το δείξει και στα Γιάννενα και να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο διπλό. Ένα ακόμη απαραίτητο διπλό απέναντι σε μια ομάδα που έχει σοβαρά προβλήματα την φετινή σεζόν που σίγουρα δεν θυμίζει τον συγκροτημένο ΠΑΣ των τελευταίων χρόνων.

Μια ομάδα που συνάμα προέρχεται και από τον διασυρμό της 4αρας που δέχθηκε από τη ΑΕΚ στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική.

Στοιχείο σημαντικό για το ματς του Σαββάτου. Σημαντικό όσον αφορά την αντίδραση που είναι δεδομένο πως θα θελήσουν να βγάλουν οι γηπεδούχοι που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών τους, που ξέρουν πως δεν τους παίρνει για νέα κακή εμφάνιση. Δεν θα πω για ήττα γιατί κανείς δεν θα τους κατηγορήσει αν χάσουν από τον Ολυμπιακό. Το θέμα σε αυτές τις ομάδες είναι η εικόνα, η προσπάθεια, η αντίδραση και η αντίσταση.

Με την ΑΕΚ ο ΠΑΣ παραδόθηκε από το… 5ο λεπτό και διασύρθηκε με 4 γκολ σε ένα ημίχρονο. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι πιο μαζεμένος, πιο προσεκτικός και σίγουρα πιο δυνατός. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Επί της ουσίας λίγα πράγματα αναφορικά με το πώς θα δει και αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον αγώνα.

Τα πάντα άλλωστε θα κριθούν από τη δική του απόδοση. Όπως έχει συμβεί σε όλα έως τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός με την απόδοση του θα είναι ρυθμιστής του αγώνα. Αν εμφανίσει και πάλι την γνωστή καλή εικόνα του τότε το διπλό θα έχει δρομολογηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα παίξει ρόλο και η «δίψα» που προφανώς θα έχουν οι γηπεδούχοι για αντίδραση.

Υ.Γ. Απολύτως λογική η απόφαση του Μαρτίνς να εμπιστευθεί όπως όλα δείχνουν τους 11 που ξεκίνησαν στη Λιβαδειά. Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή και δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές.

Υ.Γ.1: Ο Ομάρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αν παίξει έτσι και στα Γιάννενα τότε αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για το διπλό.

Υ.Γ.2: Ο Μαρτίνς αποδεικνύει σε κάθε λεπτομέρεια πόσο σοβαρός προπονητής είναι. Η αντιμετώπιση και η διαχείριση του Σολδάνο είναι μια ακόμη απόδειξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ