Είσαι καλύτερος; Ακόμα και έτσι, απόδειξέ το…

Είσαι καλύτερος; Ακόμα και έτσι, απόδειξέ το…

Ο Ολυμπιακός έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαλύσει το κατεστημένο και να αποδείξει ότι οι τίτλοι κρίνονται μέσα στο παρκέ. Ενάντια σε όλους και όλα…

Όταν τα πράγματα είναι σκούρα, οι θαρραλέοι προχωρούν. Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γράψει ιστορία. Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να παίζει τόσο «against all odds» όπως το συγκρότημα του Μπλατ στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Τον… φόβο τον βλέπεις στα μάτια του άλλου. Καθρεφτίζεται και σου δίνει το πλεονέκτημα να δράσεις αστραπιαία και να του τελειώσεις κάθε ελπίδα. Τον Ολυμπιακό τον φοβούνται αυτην την στιγμή. Το επικοινωνιακό παιχνίδι των «πρασίνων» έχει πιάσει 100% τόπο, αφού κανείς δεν ασχολείται με την αναποτελεσματικότητα του συγκροτήματος του Πιτίνο, που έχασε άνευ όρων στην Τουρκία, αναγκάζοντας τον Ομπράντοβιτς να παίξει με τα… τρίτα για να μην έρθει ολική κατάρρευση.

Την ώρα που αναζητούσε την τελευταία επίθεση με τον Ολυμπιακό ο Γκαστόνε σεβάστηκε την παλιά του ομάδα και αποφάσισε να μην την ποδοπατήσει και να την ρίξει ακόμα περισσότερο στα Τάρταρα. Αντ αυτού, ο περίγυρος ασχολείται με τον Πρίντεζη, τους Αγγελόπουλους, την ΚΕΔ, το τι καιρό κάνει έξω και το αν θα φάμε τσίκνισμα την Πέμπτη (και αργεί ακόμα) και δεν θα γιορτάσουμε του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι με τον Παναθηναϊκό των 3 γκαρντ, των τραυματιών Παππά, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, του Βουγιούκα που βγήκε από την ναφθαλίνη ή του Πέιν που ήρθε ως αντιΛάσμε και παίζει σκόρπια δίλεπτα. Όχι με τον Παναθηναϊκό του ενός διπλού και της 12ης θέσης στην Ευρωλίγκα. Όχι με τον Παναθηναϊκό που στο τελευταίο ματς στο ΣΕΦ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια.

Το συγκρότημα του Μπλατ έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαλύσει αυτό το απόστημα που διασύρει τόσα χρόνια το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο ομάδα από τους Πράσινους. Το παραδέχονται όλοι αυτό. Δεν πρέπει λοιπόν να έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του, από το να πάει στο ΟΑΚΑ και να πάρει αυτό που του ανήκει. Χωρίς να δώσει σημασία στους Αναστόπουλο, Παναγιώτου και Μάνο. Με 200-0 διαιτησία εναντίον του, να βάλει την μπάλα στο παρκέ και να πάρει τη νίκη. Εάν το καταφέρει αυτό, τότε η 13/2 που είναι judgement day για τον Παναθηναϊκό, θα είναι η πρώτη και μεγαλύτερη νίκη των Ερυθρόλευκων τα τελευταία χρόνια. Μεγαλύτερη και από την κούπα το 2012 μετά από 15 χρόνια ανομβρίας.

Έχεις τα… άντερα Βασίλη, Γιώργο, Κώστα, Νίκο; Στο παρκέ, με παρωπίδες και έτοιμοι για να τους τελειώσετε… Ως ομάδα είστε ανώτεροι, το έχετε αποδείξει όλο αυτό το διάστημα.. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Αντί επιλόγου

Αναφορικά με την υπόθεση Πρίντεζη έχω να πω κάτι που σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει. Το παιδί σου όταν έχει κάνει κάποια σκανδαλιά, το αγκαλιάζεις ζεστά και προσπαθείς να τον βοηθήσεις να το ξεπεράσει. Δεν το περιθωριοποιείς, δεν το κακίζεις, δεν αφήνεις έρμαιο για το κατασπαράξεις οι… αυλοκόλακες που μυρίζουν αίμα και ορμούν με μανία για την ισοπέδωση των πάντων. Ο Γιώργος έχει αποδείξει ποιος είναι. Έχει παίξει με προβλήματα και ενέσεις, με τον πατέρα του ετοιμοθάνατο και μετέπειτα νεκρό από την επάρατο νόσο. Έχει κλάψει και πονέσει για την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί. Όχι τώρα. Δεν τον αφήνεις τώρα.. Τον αγκαλιάζεις και του προσφέρεις αγάπη. Τον βοηθάς να παραμείνει «ένας από μας» που λες τόσο καιρό.. Αν θες το καλό σου…

ΥΓ1. Το ηχητικό ήταν πριν το παιχνίδι με την Χίμκι. Η διαρροή «προέκυψε» τώρα. Είδαμε όλοι από ποιο Μέσο. Καταλάβαμε όλοι τον σκοπό της διαρροής που είναι και ποινικό αδίκημα αφού πρόκειται για ιδιωτική συνομιλία.

ΥΓ2. Κάτι άλλο.. Είδαμε μετά και τα επόμενα διθυραμβικά κείμενα. Ότι παρότι η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, είναι συσπειρωμένη και δείχνει μία γροθιά. Από τα ίδια… Μέσα. Το ακούς Ρίκι; Για εσένα χτυπάει η καμπάνα…

ΥΓ3. Κανένας άλλος δρόμος, καμία δικαιολογία. Κερδίζει στο ΟΑΚΑ και τους αφήνει στη μιζέρια τους. Τόσο απλό..

ΥΓ4. Η τριάδα έπρεπε να παιζόταν στο στοίχημα πια. Ιδεούλες σας δίνω. 1,10 έδινε.. Σιγά τα ωά, σιγά το νέο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ