Η ανανέωση της «σύμβασης»!

Η ανανέωση της «σύμβασης»!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει μείνουν ψηλά στην εκτίμηση των οπαδών τους, αποφεύγοντας την παγίδα με τα «εύκολα» ματς!

Αν θυμηθεί κανείς την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον ΟΦΗ, τότε θα καταλάβει πολλά για το παιχνίδι που θα γίνει το απόγευμα στο Καραϊσκάκη…

Θέλετε να ρίξουμε μία «βουτιά» στο χρόνο; Ο Μαρτίνς που δεν υπολόγιζε τον τιμωρημένο  Φορτούνη, είχε χρησιμοποιήσει τότε τους Γιαννιώτη, Ελαμπτντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκα, Καμαρά (46′ Νάτχο), Γκιγιέρμε, Τουρέ (46′ Φετφατζίδη), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο (65′ Μάνο) και Γκερέρο και όπως όλοι ξέρουμε η ομάδα του είχε γνωρίσει την ήττα από το γκολ του Βουό.

Αυτό ήταν και το ματς που είχε αλλάξει τον Ολυμπιακό, καθώς οι τέσσερις από τους 14 παίκτες που είχαν συμμετοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βρίσκονται πλέον στο Ρέντη. Ο Γιαννιώτης έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, ο Τουρέ έχει μαζέψει βαλίτσες και οι Φετφατζίδης και Μάνος έχουν πάει με δανεισμό σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λάζαρος ήταν από αυτούς που «επιβίωσαν», άσχετα αν στάθηκε άτυχος στον αγώνα με την ΑΕΚ και τέθηκε νοκ άουτ για την τρέχουσα σεζόν, ενώ οι Μεριά και Τσιμίκας έμειναν «απενεργοποιημένοι» για αρκετό διάστημα και τώρα τελευταία μπήκαν ξανά στο κόλπο.

Από όλα αυτά γίνεται αντιληπτό ότι η παγίδα βρίσκεται στα εύκολα ματς κι όχι στα δύσκολα. Έτσι κι αλλιώς στη δεύτερη εκδοχή υπάρχει η «ασυλία» από το κοινό, ενώ στην πρώτη είσαι κατευθείαν… προτεινόμενος!  Στην παρούσα φάση οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την απογοήτευση του αποκλεισμού από την Ντιναμό Κιέβου και να βρούνε τις δυνάμεις για να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να επικεντρώσει και όλη την προσοχή του ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς αυτή η καινούργια ομάδα των ερυθρόλευκων έχει πετύχει πολλά μέχρι τώρα, όμως όσο παίζεται η παρτίδα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως «δεδομένο». Από εδώ και στο εξής τα πιο σημαντικά παιχνίδια ίσως να αποδειχθούν αυτά του κυπέλλου, εφόσον φτάσουν στα ημιτελικά οι τρεις ισχυροί, όμως η προηγούμενη ομάδα έχασε την εμπιστοσύνη διοίκησης και οπαδών ακριβώς επειδή δεν έδωσε τη μάχη έως το τέλος.

Συνεπώς εδώ θα πρέπει να δείξει κάτι διαφορετικό ο «νέος Ολυμπιακός», που ναι μεν έχει κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών της ομάδας του, αλλά όπως θα κατάλαβαν οι ερυθρόλευκοι στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ η σχετική… σύμβαση δεν είναι αορίστου χρόνου. Η «ανανέωση» πραγματοποιείται σε κάθε αγώνα και πέρα από το αποτέλεσμα παίζει ρόλο και η προσπάθεια. Με αυτά τα δεδομένο το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη μπορεί να θεωρηθεί και ως «νέο ξεκίνημα».  Από Μάρτη… καλοκαίρι και ας μην έχουμε αφήσει ακόμη πίσω μας ούτε καν τον Φλεβάρη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ