Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους

Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους

Ο Δικέφαλος πήρε μια μεγάλη πρόκριση παρά την προσπάθεια του Σκουλά να τον σταματήσει.

Όποιος δεν είδε τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα μπορεί να πει το δικό του παραμύθι. Ναι, αυτό το γνωστό, με τον ντεμέκ ευνοημένο Δικέφαλο και τον χαλίφη Ιβάν Σαββίδη…

Μπορεί να πει το παραμύθι ότι δήθεν το γκολ του Άκπομ στο 3-2 είναι επιθετικό φάουλ στον Κότνικ (ήμαρτον!) όταν κανείς δε διαμαρτυρήθηκε για κάτι τέτοιο (ούτε ο ίδιος ο Κότνικ, ούτε οι άλλοι παίκτες του Πανιωνίου).

Μπορεί να πει επίσης ότι δήθεν δεν είναι πέναλτι (έλεος!) η χερούκλα (ή τα χέρια γιατί και τα δύο σήκωσε) του Μανθάτη στο σουτ του Μίσιτς, από το οποίο έγινε το 4-2 και άλλες σαχλαμάρες για να γίνει πάλι το άσπρο – μαύρο σε ένα ματς που ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς έκανε όργια σε βάρος του Δικέφαλου.

Δεν έδωσε στο 25’ το καθαρό πέναλτι (που έγινε και μπροστά του) του Σταυρόπουλου στον Κρέσπο, στο οποίο έπρεπε να δείξει και κόκκινη στον παίκτη του Πανιωνίου γιατί τον τραβάει από πίσω ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ.

Δεν έδωσε το πέναλτι που έκανε επίσης ο Σταυρόπουλος στο 48’ όταν ρίχνει κάτω τον Ίνγκασον, τον οποίο έχει πιάσει αγκαλιά.

Δεν έδωσε αρκετές κίτρινες κάρτες (κάποιες ήταν και δεύτερες…) σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Πανιωνίου, με κορυφαίο ένα κλάδεμα του Τσιλούλη στον Μπίσεσβαρ από πίσω στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν έδωσε καθαρή απευθείας κόκκινη στον Καμαρά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης όταν πήγε με τα δύο πόδια και τις τάπες σηκωμένες και σήκωσε στον αέρα τον Μίσιτς.

Κι όμως, πάλι πολλοί πάνε να βγάλουν τον ΠΑΟΚ δήθεν ευνοημένο!

«Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…». Υπογραφή Λουίτζι Πιραντέλο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα σε όλους και έδειξε ότι δύσκολα θα τον σταματήσουν ακόμη και με τέτοιους καμικάζι όπως ο Σκουλάς. Κοντά έφτασε αυτός, αλλά δεν τα κατάφερε. Την επόμενη φορά στείλτε τον Κομίνη. Αυτός μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ