Το σύμπαν για Μασούρα!

Το σύμπαν για Μασούρα!

Ο «νεοσύλλεκτος» εξτρέμ έχει τις «καλές βολές», αλλά θα πρέπει να κάνει και την «αγγαρεία» για να επιβιώσει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού!

Είχε την τύχη να γνωριστεί με το ποδόσφαιρο μέσω της ομάδας που αποτελεί διαχρονικά το εργοστάσιο παραγωγής ταλέντων.  Με τη φανέλα του Πανιωνίου προσέλκυσε το ενδιαφέρον του σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και στη δύση του προηγούμενου έτους βρέθηκε στο Ρέντη, όπου συνάντησε έναν… κανονικό προπονητή.

Τι άλλο να του έλεγε το… σύμπαν του Γιώργου Μασούρα για να πειστεί ότι μάλλον είναι το γραφτό του να κάνει καριέρα με την ερυθρόλευκη; Με την οποία έχει πετύχει ήδη δύο γκολ και μάλιστα και τις δύο φορές, τόσο με την Λάρισαν όσο και με τον ΟΦΗ έχει ανοίξει το σκορ, κάτι που αυξάνει το μέγεθος της επιτυχίας του…

Κι από τη στιγμή που τέθηκαν νοκ άουτ οι μισοί εξτρέμ της τετράδας, αφού ο Λάζαρος υποβλήθηκε σε επέμβαση και  Ζιλ Ντίας θα καθυστερήσει να επανέλθει, λόγω θλάσης, ο Μασούρας έμεινε… μόνος του να παίζει στις πτέρυγες έχοντας ως συμπαραστάτη τον αξιόπιστο όσο και ταλαιπωρημένο από τα συνεχόμενα παιχνίδια Ντανιέλ Ποντένσε.

Μέχρι τώρα μας έχει δείξει ότι διαθέτει τα φόντα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμη δρόμος να διανύσει μέχρι να φτάσει στην καθιέρωση. Το πιο δύσκολο είναι άλλωστε να στρώσεις την άσφαλτο για να μπορέσεις να βρεθείς στον προορισμό σου. Η αλήθεια των αριθμών μας λέει ότι ο Μασούρας μπορεί να έχει στο ενεργητικό του δύο γκολ, ωστόσο έχει καταγράψει μόλις μία ασίστ, στο πρώτο ματς κυπέλλου στην Λαμιία.

Αυτό πολύ απλά καταδεικνύει ότι ως «νεσύλλεκτος» μπορεί να αναζητά την «καλή βολή» που θα κάνει τους υπόλοιπους φαντάρους να τον συζητάνε στην ομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι και ειδικά όταν στον πάγκο βρίσκεται προπονητής σαν τον Μαρτίνς.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι συμπαίκτες του Μασούρα αναζήτησαν τη δική του πάσα στο χώρο, αλλά δεν τη βρήκαν. Σαφώς και ακόμη δεν έχει «γνωριστεί» καλά με όλους μέσα στις λευκές γραμμές, ωστόσο ήταν φανερό το άγχος του να σκοράρει ώστε να ανέβει στην εκτίμηση του κοινού και να κερδίσει χρόνο.

Αυτό μπορεί να το έχει πετύχει όμως του απομένει να κερδίσει και τον προπονητή και τους συμπαίκτες του και θα το καταφέρει όταν καταγράψει πιο πολλές ασίστ και συμμετέχει περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, όταν θα συνεισφέρει δηλαδή και στην «αγγαρεία».

Ότι είναι καλός παίκτης και έχει όλα τα προσόντα για να διαπρέψει αυτό έχει φανεί από νωρίς, όμως η καθιέρωση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελεί πολύπλοκη υπόθεση και δεν στηρίζεται μόνο σε μία κατηγορία της στατιστικής, αλλά απαιτεί πολύ περισσότερες όσο και «γεμάτες» σελίδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ