Διαφορετικός και επιβλητικός

Διαφορετικός και επιβλητικός

Ο Άρης κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μια νίκη που έψαχνε είναι η αλήθεια ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σημείωσε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν είχε κερδίσει, μέχρι τώρα, σε μεγάλο παιχνίδι. Ήταν ίσως το μόνο που του έλειπε μέχρι τώρα. Δεν τα κατάφερε , αν και το άξιζε , στην Τούμπα και τελικά η νίκη ήρθε απέναντι στην ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτό που είδαμε σήμερα από την ομάδα, είναι το φυσικό επακόλουθο των όσων έχουν συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για την ακρίβεια, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια, παιχνίδι που ήταν κομβικό για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δυο ήταν οι βασικές αιτίες της βελτίωσης του Άρη και της αλλαγής της αγωνιστικής του εικόνας. Η δουλειά που έγινε στις προπονήσεις από τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του, αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Οι προσθήκες άλλαξαν τον Άρη, τον έκαναν πιο αποτελεσματικό, πιο ποιοτικό και λιγότερο προβλέψιμο.

Αυτός ο νέος Άρης, λοιπόν, που έδειχνε ότι γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι, πραγματοποίησε τη καλύτερη του εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν την κέρδισε, απλά. Απέβαλε το παιχνίδι του και θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα γκολ. Εκτός από τις δυο φορές που σκόραρε, είχε δυο δοκάρια, ενώ έχει δικαιολογημένα παράπονα για ακόμα δυο φάσεις.

Το γκολ του Βέλεθ που πολύ εύκολα ,,, ακυρώθηκε και το πέναλτι που δεν υποδείχτηκε, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης της ΑΕΚ αγκάλιασε την μπάλα. Παρόλα

Αυτά ο Άρης ήταν τόσο ανώτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ ούτε να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με τον Κουέστα να είναι θεατής του αγώνα και μάλιστα χωρίς να …πληρώσει εισιτήριο.

Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πολύ όμορφη και η εικόνα στο τέλος με τους παίκτες να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο μπροστά στη θύρα  3. Ο Άρης βγάζει υγεία και αυτό είναι πιο σημαντικό από το σημερινό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ