Μαζεύουν και τις… γόπες!

Μαζεύουν και τις… γόπες!

Οι παίκτες του Μαρτίνς ανταποκρίνονται σε κάθε «αγγαρεία», διατηρώντας τα δικαιώματά τους για το επόμενο ταξίδι...

Ότι και να τους ζητήθηκε το προσπάθησαν και τις περισσότερες φορές το κατάφεραν. Μπορεί να μην κέρδισαν τα ντέρμπι  του πρώτου γύρου και να παρουσιάστηκαν με αφέλεια στο ματς της Τούμπας, όμως έβαλαν τέσσερα γκολ στην ΑΕΚ και μάλιστα σε ένα ημίχρονο-το δεύτερο που είναι και το πιο δύσκολο από πλευράς ενέργειας.

Μπορεί να μην κατάφεραν να νικήσουν τον Μπόικο στις στιγμές που τους προέκυψαν στο δεύτερο ματς με την Ντιναμό, στο Κίεβο και να έμειναν εκτός κυπέλλου από την Λαμία, σε ματς με τις τελικές στο 28-1, ωστόσο ούτε εναντίον του Απόλλωνα αδιαφόρησαν, ενώ νίκησαν με χαρακτηριστική άνεση τον Άρη αι τον Παναθηναϊκό.

Παρά το «μαστίγωμα» της κριτικής οι παίκτες του Μαρτίνς έκαναν όλες τις αγγαρείες μαζεύοντας ακόμη και τις…γόπες στο στρατόπεδο, θέλοντας να δείξουν ότι αν μη τι άλλο δεν έχουν καμία σχέση με τους… προηγούμενους της ιστορίας που βρέθηκαν στο Ρέντη.

Να ξέρετε ότι είναι δύσκολο να συνεχίζεις την προσπάθεια όταν δεν έχεις στόχους κι αυτό ισχύει για κάθε ομάδα κι όχι μόνον για τον Ολυμπιακό.  Δεν είναι εύκολο να βρούνε το κουράγιο οι παίκτες και θα πρέπει να το προσπαθήσουν πολύ για να ξεγελάσουν ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό, από τη στιγμή που οι ίδιοι κουβαλάνε και το μεγαλύτερο φορτίο της απογοήτευσης.

Δεν έχει πετύχει λίγα πράγματα η καινούργια ομάδα του Ολυμπιακού και θεωρούμε ότι από ένα σημείο και μετά θα πρέπει να της το αναγνωρίσουμε κι όχι να τη βάζουμε συνέχεια στη διαδικασία του επόμενου αγώνα.

Και στο ματς με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και με την πάροδο του χρόνου ανέβαζε στροφές και πήγαινε την παρτίδα στο κομμάτι που δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει ο αντίπαλος και αφορά το θέμα της ποιότητας.

Συνεπώς, μέχρι το τέλος της διαδρομής μην ψάξουμε την απάντηση αν αυτή η ομάδα είναι καλύτερη από  Ατρόμητο, Παναιτωλικό,  Ξάνθη, Λαμία και Λάρισα που θα αντιμετωπίσει έως το τέλος της διαδρομής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ