Εξυγίανση: Έχει καταστρέψει αυτό το VAR τον ΠΑΟΚ…

Εξυγίανση: Έχει καταστρέψει αυτό το VAR τον ΠΑΟΚ…

Η «καραμέλα» παραμένει η ίδια όσο σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ η… εξυγίανση καθαρίζει. Φταίει το VAR. Το ότι χρειάζεται το VAR συνεχώς σε φάσεις που ευνοούν τον ΠΑΟΚ δεν παίζει ρόλο…

Μέχρι να έρθει το VAR, θα φταίει το VAR. Πάει και τελείωσε. Το έχουμε καταλάβει πλέον, ότι και να συμβεί στα ματς του ΠΑΟΚ φταίει η απουσία του VAR. Αδικείται ο ΠΑΟΚ βλέπετε από αυτό και δημιουργούνται «σκιές» γύρω από την παντοκρατορία του. Δεν τον σπρώχνουν παντού οι διαιτητές και οι βοηθοί, παρασύρονται σε λάθη και από την στιγμή που δεν υπάρχει VAR μετράνε φάσεις που δεν έπρεπε. Επιτέλους βρήκαμε αυτό που κάνει… πόλεμο στην «εξυγίανση». Το VAR φταίει για όλα!

Βλέπετε… τυγχάνει να είναι σχεδόν όλες οι λάθος αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ. Όπως στο γκολ του Μάτος στην Τούμπα απέναντι στον Αστέρα. Το 1-0 όπου ο βοηθός δεν βλέπει τον Μάτος να είναι μισό σώμα μπροστά και αφήνει την φάση να εξελιχθεί. Το γνωστό σκηνικό με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με οφσάιντ επαναλήφθηκε στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Αστέρα.

Και δεν ήταν μόνο το οφσάιντ. Όλη η διαιτησία του Κουμπαράκη ήταν «λουκούμι». Όπως το φάουλ που έδωσε και δεν άφησε το πλεονέκτημα και την κόντρα στον Αστέρα στην επανάληψη.
Αλλά είπαμε, το VAR φταίει που ευνοείται ο ΠΑΟΚ. Στην αρχή ήταν τα… ανθρώπινα λάθη. Στο ξεκίνημα της… εξυγίανσης αδικούνταν όλοι. Ήταν η νέα εποχή που δεν ευνοούταν μόνο ένας, που γίνονταν λάθη για όλους. Βεβαίως από τότε μέχρι τώρα τα λάθη έχουν να κάνουν μόνο με τον Ολυμπιακό και υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά πάμε παρακάτω.

Τα ανθρώπινα λάθη λοιπόν σιγά-σιγά πήγαν στην άκρη. Ήρθε ο πόλεμος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και βγήκαν τα «πιστόλια» ξανά να θυμηθούν πως τελικά δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη. Γέλασε όλος ο πλανήτης με τις κωλοτούμπες και από το καλοκαίρι και μετά που πλέον η… εξυγίανση του βορρά ήταν πανίσχυρη η «καραμέλα» άλλαξε. Και πώς να μην αλλάξει όταν όλα τα ανθρώπινα λάθη ήταν υπέρ της… εξυγίανσης.

Πήγε ένα βήμα παρακάτω. Το VAR ήρθε να αντικαταστήσει τα… ανθρώπινα λάθη. Και δώστου γραμμή σε όλους να θυμόμαστε το VAR σε κάθε αγωνιστική, σε κάθε ματς Κυπέλλου. Το VAR που ο Ιβάν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο ίδιος όπως επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ ευνοείται. Με το VAR θα ξέραμε τι θα γινόταν με τον Πανιώνιο, με το VAR δεν θα μετρούσε το γκολ του Μάτος με τον Αστέρα, με το VAR το ένα με το VAR το άλλο.

Και δώστου και οι αναλύσεις πως με το VAR τελικά ο ΠΑΟΚ θα είχε πάρει το πρωτάθλημα από τον… Νοέμβριο γιατί τελικά έχει αδικηθεί.

Και όλη αυτή η κωμωδία σε μια χρονιά που όντως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, ικανή να πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο χωρίς την βοήθεια του… VAR. Θα ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα, θα ήταν ντέρμπι το πρωτάθλημα, το κύπελλο λογικά δεν θα υπήρχε αλλά τι να συζητάμε. Το VAR φταίει και η… ανάποδη κίνηση του αμυντικού. Μιλάμε τώρα για κωμωδία χωρίς τέλος. Οι ίδιοι που έκαναν… επανάσταση για το νύχι του Ιντέγε βλέπουν τώρα «οριακά οφσάιντ».

Αλλά είπαμε, έχουμε… εξυγίανση. Και φταίει το καταραμένο VAR που δεν αφήνουν να φέρει ο Ιβάν στην Λίγκα. Δεν τον αφήνουν αυτοί που ψηφίζουν ότι ακριβώς θέλει ο Ιβάν όπως για παράδειγμα την παραμονή του καταδικασμένου Βασίλη Γκαγκάτση. Αυτοί που βλέπουν την… εξυγίανση να περνάει από πάνω τους και φωνάζουν αραιά και που.

Σε λίγο θα μας πουν πως και για αυτά φταίει το… VAR.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ