Παράσταση νίκης!

Παράσταση νίκης!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού εμπιστεύεται την καινούργια ομάδα του και προεξοφλεί την επιστροφή της στην κορυφή!

Δεν γύρισαν τώρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Θυμίζουμε ότι στο ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν είχαν καταγράψει ρεκόρ στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Κι όπως όλοι ξέρουμε η αγωνιστική περίοδος είχε αρχίσει με την επιστροφή των ερυθρόλευκων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη…

Και η πιο «βαριά» κατηγορία που καταλογίστηκε κυρίως στους παίκτες ήταν ότι επέδειξαν αδιαφορία. Δεν μέτρησε δηλαδή τόσο πολύ η απώλεια των τίτλων του έτσι κι αλλιώς χορτασμένου Ολυμπιακού, όσο η συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό και πάρθηκε η γενναία απόφαση από την ηγεσία για να αλλάξουν όλα.

Κι αυτήν την «αλλαγή» την προσυπέγραψε από την πρώτη στιγμή ο κόσμος της ομάδας και το έδειξε εμπράκτως όταν της συγχώρεσε «απώλειες» όπως αυτές με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, με τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο ή με την Λαμία στο Κύπελλο. Κι αυτό γιατί έβλεπε με τα ίδια του τα μάτια ότι η εικόνα (δηλαδή η προσπάθεια) δεν συμβάδιζε με το αποτέλεσμα-δύο μόνον ματς ήταν τα χειρότερα, στο Ηράκλειο και την Τούμπα.

Εκτιμήθηκε η καλή δουλειά του Μαρτίνς και των παικτών του, καθώς αναγνωρίστηκαν η μεγάλη επιτυχία με την πρόκριση της Μίλαν όπως και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αν και συμμετέχει με διαφορετικές συνθήκες στο πρωτάθλημα. Πάντα την αναζητούσε την «καλή μπάλα» ο οπαδός του Ολυμπιακού και τώρα του την προσφέρει η ομάδα του. Για αυτό και γέμισε το γήπεδο στον αγώνα με τον Ατρόμητο και αναμένεται να κάνει το ίδιο και απόψε με την Ξάνθη.

Και ο κόσμος των ερυθρόλευκων που είναι και ο πιο δύσκολος (για αυτό και ο αείμνηστος Σταύρος Νταϊφάς έλεγε ότι είναι πιο εύκολο να κυβερνήσεις 100 καράβια παρά τον Ολυμπιακό) δεν επιβραβεύει μόνον την προσπάθεια των παικτών και του Μαρτίνς, αλλά αξιολογεί και την προοπτική της για αυτό και παίρνει θέση από τώρα για την επόμενη διαδρομή.

Είναι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα αν συνεχίσει να τυγχάνει της εμπιστοσύνης όλων μπορεί να καλύψει το έδαφος, ώστε να επιστρέψει ξανά ο Ολυμπιακός στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Ο δρόμος δεν θα έχει τριαντάφυλλα όμως τώρα πια η αφετηρία θα είναι διαφορετική, αφού υπάρχει η προϋπηρεσία αυτής της χρονιάς. Οι προσδοκίες των οπαδών θα είναι βέβαια πολύ μεγαλύτερες, ωστόσο ο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν τα φόντα για να τις εκπληρώσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ