Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ

Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ

Η αναμονή 34 ολόκληρων χρόνων τελείωσε. Έφτασε η ώρα, απόψε στην Λάρισα, ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει όλα όσα του στέρησαν, πρώην παράγοντές του, αλλά και το σύστημα όλο.

Μετά από 34 χρόνια ανομβρίας, ο ΠΑΟΚ άνοιξε επιτέλους διάπλατα τις επιβλητικές φτερούγες του και ετοιμάζεται να πετάξει ψηλά. Το βράδυ της Κυριακής, ο Δικέφαλος μπορεί και πρέπει να επιστρέψει από την Λάρισα ως θριαμβευτής με τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού με μία νίκη κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος από σήμερα βάζει ένα τέλος σε όλα αυτά που του στέρησε το σύστημα, αλλά και άνθρωποι του, που υπηρέτησαν το σύστημα από διάφορες θέσεις εξουσίας.

Η ώρα για τις φιέστες έρχεται και οι ετοιμασίες έχουν γίνει για να πανηγυριστεί αυτός ο τίτλος με τιμή και δόξα. Να το χαρεί ο κόσμος που τόσα δεινά έχει υποστεί. Τόνους λάσπης του έχουν πετάξει κι όμως αυτοί εκεί πιστοί, κάθε Κυριακή δίπλα στην ομάδα σε όποιο γήπεδο κι αν έπαιζε. Δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια της προσμονής έβγαζε συνεχώς φιλάθλους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ορθώς έπραξε ζήτησε από τον κόσμο να μην προσπαθήσει να ταξιδέψει στη Λάρισα. Δεν χρειάζονται παλικαρισμοί σ’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουν σε όλα τα πέρατα της γης πως είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι. Κάντε την καρδία σας πέτρα και μη πάτε στην πόλη της Λάρισας. Σταματήστε στην κοιλάδα των Τεμπών και μπροστά από το Ασπρόμαυρο μνημείο, που κάποιοι φελλοί βεβήλωσαν με συνθήματα τις προηγούμενες ώρες και περιμένετε τους πρωταθλητές.

Σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος απόψε, έχει ετοιμαστεί ένα πλάνο από την ΠΑΕ για την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το λεωφορείο της ομάδας θα κάνει μια στάση στο μνημείο των Τεμπών κι από εκεί θα ξεκινήσει το… καραβάνι για τη Θεσσαλονίκη. Με εντολή της οικογένειας Σαββίδη μισθώθηκε ένα ανοιχτό τύπου λεωφορείο, το οποίο έχει ήδη βαφτεί στα χρώματα της ομάδας, το οποίο θα περιμένει την αποστολή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στην δυτική είσοδο της πόλης, πιθανότατα να γίνει και στο λιμάνι και φυσικά καιρού επιτρέποντος, η ομάδα θα αλλάξει λεωφορείο και με το ανοιχτό θα κάνει την εμφάνιση της στην πόλη, όπου αναμένεται να γίνει η νύχτα – μέρα, με προορισμό τον Λευκό Πύργο, ο οποίος θα φωταγωγηθεί, όπως και το κέντρο της πόλης, ύστερα από εντολή, που έδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σε κάθε περίπτωση, είτε έρθει ο τίτλος το βράδυ της Κυριακής, είτε θα χρειαστεί άλλη μια βδομάδα υπομονή, η μεγάλη φιέστα θα γίνει την επόμενη Κυριακή 21/4, με τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Το βράδυ της επόμενης Κυριακής ετοιμάζεται μια μοναδική φιέστα στην Τούμπα, με καλεσμένες μεταξύ άλλων τις ομάδες, που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα του 1976 και του 1985, ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις κι ένα… σόου από χιλιάδες πυροτεχνήματα που θα σκάνε όχι μόνο πάνω από την Τούμπα, αλλά και στην παραλία, όπου είναι το στρατηγείο του Ιβάν Σαββίδη. Αυτές τις βραδιές δεν θα τις ξεχάσει ποτέ ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ