Ολυμπιακός : Γεμάτο ρεζερβουάρ!

Ολυμπιακός : Γεμάτο ρεζερβουάρ!

Σε αυτήν τη φάση εκτός από την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού φαίνεται και η καλή δουλειά του Μαρτίνς στην προετοιμασία…

Δεν έχει να κάνει μόνο με το κίνητρο που διατηρούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αν και απουσιάζουν οι στόχοι, το γεγονός ότι παρουσιάζουν τέτοιο θέαμα σε αυτά τα τελευταία μέτρα της διαδρομής του πρωταθλήματος. Προφανώς και αυτές οι παραστάσεις αποτελούν τη συνέχεια της καλής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στις… πρόβες του Ρέντη και επί αυτού δεν μπορεί να υπάρξει καμία «ένσταση»!

Λέτε να κατάφεραν έτσι απλά να βρεθούν ο Φορτούνης με τον Γκιγιέρμε; Και γιατί δεν είχαν μπορέσει να το πετύχουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου;  Δεν είναι τόσο εύκολο αλλά ο Μαρτίνς έχει φροντίσει να βάζει τώρα περισσότερους παίκτες του στην αντίπαλη περιοχή, για αυτό και ο Βραζιλιάνος «χώνεται» ως δεύτερος φορ, ενώ και ο Ομάρ δημιουργεί ρήγμα, σκοράροντας από τη δεξιά πλευρά.

Από τέσσερα γκολ έχουν στο ενεργητικό τους οι δύο παίκτες της «πίσω ζώνης» του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι έχει μεγαλώσει ο ερυθρόλευκος κατάλογος με τους σκόρερ της ομάδας. Παίζει βέβαια ρόλο και ο ανταγωνισμός που παραμένει σε υψηλό επίπεδο, όμως αυτό που βλέπουμε στους παίκτες του Μαρτίνς είναι ότι το γουστάρουν το παιχνίδι και για αυτό βγάζουν το καλύτερό τους πρόσωπο.

Κι εδώ υπάρχει άλλη μία παράμετρος που θα πρέπει να εξετάσουμε και αφορά της δυνάμεις τους. Γιατί μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε πλέον στο τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από νωρίς της υποχρεώσεις του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και οι υπόλοιποι, όμως έδωσε και δύο ματς παραπάνω και μάλιστα τον Φλεβάρη, όταν αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ μαζί με την Ντιναμό Κιέβου.

Παρά ταύτα οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν και μας δείχνουν καλύτερη εικόνα τώρα στο τέλος της διαδρομής, κάτι που σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει καλή δουλειά στο διάστημα της προετοιμασίας και για αυτό και η ομάδα του παρουσιάζεται σε αυτήν τη φάση με γεμάτο το ρεζερβουάρ.  Κάτι που δεν είχε συμβεί στο περσινό πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός στο αντίστοιχο διάστημα μας έδειχνε ότι με το ζόρι στέκεται στο γήπεδο.

Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, πόσο μάλλον για προπονητές όπως ο Μαρτίνς και αυτό θα το χρειαστεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη πίστα, καθώς θα ξεκινήσει ακόμη νωρίτερα την προσπάθειά του,τούτη τη φορά για να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι άλλωστε μία ομάδα που διεκδικούν όλους τους στόχους και δεν υπάρχει περίπτωση να επιχειρήσουν… rotation στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι που δεν είχαν τις δυνάμεις και μάλλον και τις δυνατότητες για να ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμα με τα τρία ματς την εβδομάδα. Θέλει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ αλλά και ο προπονητής σου να βάλει τα θεμέλια στην προετοιμασία κι όχι μόνο για μία σεζόν και μετά να… καταρρεύσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ