Ο Βιεϊρίνια δεν είναι ένας παίκτης, αλλά η καρδιά του ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια δεν είναι ένας παίκτης, αλλά η καρδιά του ΠΑΟΚ

Ο σοβαρός τραυματισμός πλήγωσε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο τον Αντρέ Βιεϊρίνια γιατί ήθελε φέτος να σηκώσει τους δύο τίτλους με ιδρωμένη τη φανέλα και όχι φορώντας τζιν και κάποιο πουκάμισο βλέποντας τα παιχνίδια από την εξέδρα.

Οι ατυχίες και οι δύσκολες στιγμές δεν πρόκειται να λυγίσουν τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ακόμα και τώρα που ξέρει πως έχει ένα σοβαρό τραυματισμό. Είναι άδικο γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή που αναγνωρίζεται από όλους τους αντιπάλους ως ο ηγέτης της ομάδας του ΠΑΟΚ η μοίρα να του παίξει τόσο άσχημο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος καλείται να ξεπεράσει τον ίδιο «Γολγοθά» όπως και πριν από επτά περίπου χρόνια ως ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ, είχε πάθει την ίδια ζημιά, αλλά στο αριστερό του γόνατο

Αυτός ο τραυματισμός αποτελεί βαρύ πλήγμα για τον ίδιο τον Βιεϊρίνια. Γιατί θα τον κρατήσει έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μοίρα τού φέρθηκε πολύ σκληρά σε καθαρά ηθικό επίπεδο. Ο αρχηγός του Δικεφάλου, άφησε το εξωτερικό για να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα για να κατακτήσει τρόπαια.

Πέρσι πήρε αρχικά το πρωτάθλημα, αλλά το σύστημα και τα ποντίκια δεν τον άφησαν να το χαρεί. Μετά το περσινό κύπελλο που σήκωσε στις πλάτες του την ώρα και έφερε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη, φέτος θα ετοιμάζονταν να σηκώσει και τις δύο κούπες. Το λαχταρούσε πολύ, αλλά, όπως λέει και ο λαός «όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα ο Θεός τα βλέπει και γελά».

Ο Βιεϊρίνια ήθελε να τα πανηγυρίσει έχοντας ιδρώσει την Ασπρόμαυρη φανέλα και όχι φορώντας τζιν και πουκάμισο βλέποντας τα παιχνίδια από την κερκίδα ή από τον πάγκο.
Είναι άδικο να μη γευτεί αγωνιζόμενος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτή τη διπλή χαρά. Ακόμα και τώρα όλοι μας ξέρουμε πως ο επίλογος της φετινής χρονιάς θα έχει τη δική του σφραγίδα. Μακάρι να επιστρέψει με το καλό τη νέα χρονιά υγιείς και να προσφέρει ακόμη περισσότερους τίτλους στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βιερίνια θα φέρει εξελίξεις και στα μεταγραφικά της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στον Δημήτρη Γιαννούλη. Θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ. Αν θα είναι ο Κώστας Σταφυλίδης ή κάποιος άλλος θα φανεί το επόμενο διάστημα. Πάντως η περίπτωση του πρώτου είναι εξαιρετική από την άποψη ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του, είναι 25 ετών, αλλά και γέννημα – θρέμμα ΠΑΟΚτσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ