Έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ

Έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Καίσαρης τραβάει την κουρτίνα κι αποκαλύπτει τα ντεσού της ψηφοφορίας για Λυσάνδρου-Γκαγκάτση στη Σούπερ Λιγκ.

ΟΛΑ καλά κι όλα ωραία. Σχετικά με τις εκλογές στη Σούπερ Λιγκ. Τύφλα να ‘χει ο Ντίνος Ηλιόπουλος στις Κυρίες της Αυλής.

ΠΡΩΤΟΣ μίλησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου. Αφού ξεκίνησε με τα τετριμμένα κι ευχαρίστησε αυτούς που τον ψήφισαν κι αυτούς που δεν τον ψήφισαν, έπλεξε το εγκώμιο του Μάκη Γκαγκάτση: «Έναν άνθρωπο για τον οποίο ήθελα να αναφερθώ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης που είναι προσωπικός μου φίλος. Είναι ένα ικανότατο στέλεχος κι είμαι βέβαιος ότι θα έκανε εξαιρετική δουλειά αν ήταν στη θέση μου».

ΓΙΑ να ακολουθήσει στη συνέχεια ο ηττημένος της ψηφοφορίας Μ. Γκαγκάτσης: «Για τον Λυσάνδρου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι από τους ανθρώπους που σπανίζουν κι είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είμαστε όλοι δίπλα του. Πάνω απ’ όλα είναι φίλος, του εύχομαι καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

ΟΠΩΣ έχει πει σχετικά ο Κομφούκιος, όταν ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Κατ’ αρχάς, ως τι μιλήσανε οι προλαλήσαντες; Ως Μάκης και ως Μηνάς; Οι προσωπικές απόψεις είναι για τη παρέα όταν τρώμε και πίνουμε και συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Ο Μηνάς και ο Μάκης δεν είναι εκεί που είναι, σαν Λυσάνδρου και σαν Γκαγκάτσης. Είναι εντολοδόχοι. Είναι σαν ΑΕΚ και σαν ΠΑΟΚ. Αν του πει αύριο του Μάκη ο Ιβάν, βγάλ’ του τ’ άντερα (τρόπος του λέγειν) του Λυσάνδρου, τι θα κάνει; Θα του πει «για νιε μαγκού πρεζιντέντ». «Δεν μπορώ κύριε πρόεδρε, ο Μηνάς είναι φίλος μου;». Και μετά θα ψάχνει για μεροκάματο στον Απόλλωνα Πόντου; Αν ζητήσει το ίδιο ο διοικητικός ηγέτης από τον Λυσάνδρου, τι θα κάνει ο Μηνάς; Θα αρνηθεί επειδή ο Μάκης είναι φίλος του; Θα ανοίξει το δικηγορικό γραφείο του και θα ξαναβγεί στην ελεύθερη αγορά;

ΕΥΚΟΛΑ είναι τα μεγάλα λόγια. Μία που λέγονται κι άλλη μία που ξεχνιούνται. Ειδικότερα μάλιστα, όταν βγαίνουν από αναρμόδια χείλη. Μέχρι να έρθει η ίδια η ζωή να τα φέρει όλα τούμπα. Εδώ είσαστε κι εδώ είμαστε. Κι εν πάση περιπτώσει, αφού υπάρχει αυτή η αλληλοεκτίμηση, προς τι αυτή η αναμέτρηση; Θα μπορούσαν να το στρίψουν. Κι ας έβγαινε πρόεδρος ο πιο τυχερός. Να μη φέρουν και το εκλογικό σώμα σε δύσκολη θέση. Να επιλέξει μεταξύ δύο ικανών. Με αποτέλεσμα Κομπότης και Κούγιας να ψηφίσουν ΠΑΟΚ.

ΕΠΕΙΔΗ όμως στον ΠΑΟΚ έχουν πρόβλημα με την ενδοσυνεννόηση, ο Γιωργάκης άμα τη ανακοινώσει του εκλογικού αποτελέσματος βιάστηκε να ποστάρει. «Περήφανοι, γιατί δε θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας». Πως συμβαδίζει αυτό με το «όλοι είμαστε δίπλα στον Λυσάνδρου, σε ό,τι χρειαστεί» του Γκαγκάτση; Κι εν πάση περιπτώσει, ο Ολυμπιακός εξήγησε για ποιούς λόγους ψήφισε Λυσάνδρου. Ή καλύτερα, για ποιούς λόγους δεν ψήφισε Μάκη Γκαγκάτση. Ο ΠΑΟΚ εξήγησε ποτέ για ποιούς λόγους δεν είχε καταψηφίσει τον Μπαταγιάννη του Ολυμπιακού για πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ;

ΕΥΚΟΛΑ είναι τα μεγάλα λόγια. Το μόνοι μας και όλοι τους. Η Συμμαχία της καταραμένης της Αθήνας. Λες κι αν δεν ήταν ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος θα είχε βγει ποτέ πρόεδρος στην ΕΠΟ ο δικός τους ο Γραμμένος. Αν στην πορεία τα σπάσανε στη μοιρασιά, δικό τους θέμα και δικό τους πρόβλημα. Όλα τ’ άλλα, είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Όλ’ αυτά, σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Ο καθείς κοιτάζει το συμφέρον του. Κάτι δίνει, κάτι παίρνει. Σήμερα. Αύριο, ξημερώνει μια καινούργια μέρα. Και για να τελειώνουμε. Στον ΠΑΟΚ την ψηφοφορία τη θεωρούσαν σίγουρη. Σε αντίθετη περίπτωση, θα την απέσυραν την υποψηφιότητα Γκαγκάτση. Κανείς δεν κατεβαίνει για να χάσει. Αλλιώς όμως τα υπολόγιζαν κι αλλιώς τους βγήκανε. Εξ ου και τα νεύρα του Γιωργάκη. Πρώτη φορά εφέτος έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ.

Στη μουσική επιλογή Beth Hart- I’d Rather Go Blind.

https://www.youtube.com/watch?v=BeK9m4y73HY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ