Ολλανδία: Εκεί δεν έχουν… εξυγίανση όπως στο Ελλάντα

Ολλανδία: Εκεί δεν έχουν… εξυγίανση όπως στο Ελλάντα

Στην Ολλανδία αναβλήθηκε ολόκληρη η αγωνιστική για να ξεκουραστεί ο Άγιαξ, στην Ελλάδα οι… εξυγιαντές έψαχναν τρόπο να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση στην μοναδική ομάδα που μας εκπροσωπούσε και το 2019. Τον Ολυμπιακό.

Είναι άτυχοι οι Ολλανδοί. Δεν ξέρουν από μπάλα οι άνθρωποι. Δεν γνωρίζουν τα βασικά του ποδοσφαίρου. Μάλλον δεν θέλουν το… καλό του ποδοσφαίρου τους. Ας ρίξουν μια ματιά στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρο του Γραμμένου, του Βασιλειάδη, του Γκαγκάτση, του ΣΥΡΙΖΑ και της… εξυγίανσης με μια λέξη για να μάθουν.

Τι έκαναν οι άμπαλοι οι Ολλανδοί; Η Ολλανδική ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει μια ολόκληρη αγωνιστική για να δώσει ανάσες στην ομάδα του Τεν Χαγκ εν όψει των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ!

«Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ όμορφος ο λόγος της παρουσίας του Άγιαξ στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ομοσπονδίας, Έρικ Γκουντ. Έτσι εφόσον συμφωνήσει και η Αστυνομία τα ματς που θα γίνονταν στις 15 Μαίου αναβάλλονται.

Και προσέξτε, μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που είναι τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος με τον Άγιαξ και την Αιντχόβεν να ισοβαθμούν στην κορυφή. Οι άμπαλοι οι Ολλανδοί λοιπόν αποφάσισαν το λογικό. Να στηρίξουν εμπράκτως την μοναδική ομάδα τους που συνεχίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μάλιστα έχει φτάσει τόσο ψηλά, μια ανάσα από τον τελικό και έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτή με τις προκρίσεις επί Ρεάλ και Γιουβέντους.

Στο Ελλάντα, πάντα στην αναλογία, θυμάστε τι είχε συμβεί πρόσφατα; Όταν ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που συνέχιζε στα ευρωπαϊκά κύπελλα και το 2019; Όταν ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει την Μίλαν των 7 Τσάμπιονς Λιγκ και είχε να δώσει δύο «καυτά» ματς με την Ντιναμό Κιέβου με το πρόγραμμα να τον στέλνει πριν το πρώτο ματς στην Τούμπα και πριν το δεύτερο κόντρα στην ΑΕΚ;

Τότε λοιπόν το ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης είχε ψηφίσει (η Λίγκα) να αλλάξει η ροή των αγωνιστικών (λόγω της αναβολής που είχε προηγηθεί) και να γίνει ακόμη πιο δύσκολο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού!

Δεν συζητάμε βεβαίως για προτάσεις αναβολής μιας αγωνιστικής για να είναι πιο ξεκούραστη η μοναδική ελληνική ομάδα που παίζει Ευρώπη. Ούτε καν να γίνει αυτό που ήταν σωστό και βάσει νόμου επέλεξαν οι… εξυγιαντικές δυνάμεις για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του «μισητού» Ολυμπιακού.

Για να χρειαστεί να πάει δικαστικά ο Ολυμπιακός και να τους ξεφτιλίσει όλους! Αυτή είναι η… εξυγίανση και τα παραμύθια που πουλάνε αυτοί που ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το κρατούν όμηρο για τους σκοπούς τους. Αυτή είναι η… εξυγίανση που επέβαλλε η Κυβέρνηση που τώρα που βλέπει την κλεψύδρα να αδειάζει βρίσκεται σε πανικό.

Υ.Γ. Λογικά ο Πέτρος θα ξεκουραστεί αυτές τις ημέρες. Έρχεται και Μεγάλη εβδομάδα. Και τι να βγει να πει μετά την τοποθέτηση-καταπέλτη του Καραπαπά;

Υ.Γ. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν ξανά το θαύμα τους! Ο Ολυμπιακός είναι σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό. Πέρσι οι άνδρες στο Πόλο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, αύριο τα κορίτσια παίρνουν σειρά. Θρύλε το μεγαλείο σου! Ο κορυφαίος ελληνικός αθλητικός οργανισμός, εκ των κορυφαίων του κόσμου! 34ος ευρωπαϊκός τελικός για τον Ολυμπιακό! Ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα.

Υ.Γ. Κύριε Βασιλειάδη καμιά συγχαρητήρια επιστολή για τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα βγάλετε; Ή δεν επιτρέπεται καθώς ο σύλλογος με τα ερυθρόλευκα είναι «οχτρός»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ