Έγκλημα Ευαγγέλου, που δεν απέβαλε τον Τσιλιανίδη

Αφού ήταν οφσάιντ ο Μαουρίσιο στην Τούμπα, τότε ήταν επιθετικό του Τσιλιανίδη! Αν θέλετε να παίξουμε έτσι, το πάμε...

Έγκλημα Ευαγγέλου, που δεν απέβαλε τον Τσιλιανίδη | to10.gr

Αηδιαστική έχει καταντήσει η τακτική των ΠΟΚεμον και του παραρτήματος τους στη Θεσσαλονίκη.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά περιμένουν πότε θα πάρει κάποιο σφύριγμα ο ΠΑΟΚ, για να ξεσαλώσουν.

Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε στη Λαμία κι ο Λουτσέσκου παραδέχτηκε αντρίκεια πως η φάση ήταν καθαρό πέναλτι.

Σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε πως το γκολ του Αστέρα ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε.

Στο οφσάιντ γκολ με το οποίο ο «ο Άρης» ισοφάρισε στην Τούμπα, οι αντιδράσεις των μετοίκων της γειτονιάς ήταν «έτσι να πονάει». Ο δε κόουτς Παντελής αγνώστων λοιπών στοιχείων, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Όταν το χαρτί προκρίθηκε σε βάρος του Ατρόμητου με Παπουτσέλειο πέναλτι, πρώτο θέμα ήταν η Τζάμπα Σοφιά, δεν είχαν κουράγιο να ασχοληθούν με την πεζή καθημερινότητα.

Στο καθαρό γκολ του Πανιωνίου με το γαύρο που ακυρώθηκε, ο Καραπαπάς είχε πάθει αφωνία και τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ, ποστάριζαν μπούτια και βυζιά από περσόνες του instagram.

Θυμίζω επίσης πως στα χρόνια της παράγκας, οι Ολυμπιακοί ειρωνεύονταν όποιους σφάζονταν από τη διαιτησία. Και μιλάμε για εποχές που μόνο έπαιρναν σφυρίγματα, ο «χαλίφης» ΠΑΟΚ έχει περισσότερες φάσεις στις οποίες αδικήθηκε.

Αν τους ενδιέφερε πραγματικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μιλούσαν για όλες τις φάσεις και δε θα έκαναν επιλογή ανάλογα με το συμφέρον τους.

Θα ζητούσαν επίσης επιτακτικά την εφαρμογή του VAR, όπως έκανε πρώτος και συνεχίζει να επιμένει, ο Ιβάν Σαββίδης.

Θα είχαν προτείνει επίσης τον ερχομό ξένων διαιτητών, όπως επίσης έκανε ο Σαββίδης κι αυτοί σφύριζαν αδιάφορα.

Αφού κόπτονται για το καλό του ποδοσφαίρου, γιατί κάνουν τους Κινέζους, με ξένους και με VAR το γκολ θα είχε μετρήσει.

Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή, με ξένους και VAR θα ήταν χειρότερα γι αυτούς και αποδείχτηκε φέτος, που το πρώτο είναι γεγονός. Περισσότερα κερδίζουν με το υπάρχον σύστημα, αφού και σφυρίγματα παίρνουν και βολεύονται διπλά λόγω του επικοινωνιακού bullying στο οποίο επιδίδονται ανηλεώς..

Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως η τακτική της παραδοχής των λαθών από τα οποία ευνοείσαι είναι λάθος και δεν έχει λόγο ύπαρξης στην υποκριτική ποδοσφαιρική κοινωνία που αναπνέουμε.

Η ντομπροσύνη έχει αποτέλεσμα, μόνο όταν το περιβάλλον τη σηκώνει, όχι όταν αυτό αποτελείται από συμπλεγματικά και πονεμένα στρατιωτάκια, που από τον πόνο έχουν πάθει παράκρουση.

Κατά συνέπεια όχι μόνο δεν υπάρχει λάθος στην ακύρωση του γκολ, αλλά δίνουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή που είδε το καθαρό φάουλ του Τσιλιανίδη.

Το μόνο έγκλημα ήταν που δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που πήγε εμφανώς με τις τάπες στον αντίπαλο του και κίνδυνο να του κόψει την καρωτίδα του γονάτου. Ίσως και την αορτή στη γάμπας.

Μη σκούζετε, έτσι πάνε αυτά.

Από τη στιγμή που δεν δεν υπήρχε πέναλτι του Κρέσπο στο Βόλο, τότε κι ο Ενρίκε καλυπτόταν από 17 χάρτινους αμυντικούς!

Κι αφού ήταν οφσάιντ ο Μαουρίσιο πέρσι στην Τούμπα, τότε και το επιθετικό του Τσιλιανίδη ήταν οφθαλμοφανές!!

Έτσι θέλετε να παίξουμε, το πάμε όπως το θέλετε.

Εσείς βάζετε τους κανόνες κι εμείς ακολουθούμε…

ΥΓ. Η φάση του γκολ σήμερα είναι πανομοιότυπη με την αντίστοιχη του Ακπόμ στο Αγρίνιο, που ακυρώθηκε, άρα θα συμφωνεί μαζί μου πως υπάρχει επιθετικό φάουλ κι ο καθηγητής διαιτησίας του Χάρβαρντ, Παναγιώτης Βαρούχας!

Ας το βρει, εκεί που είχε ανακαλύψει και του Άκποπ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο