Τι ψάχνει ο Μαρτίνς στην επίθεση;

Τι ψάχνει ο Μαρτίνς στην επίθεση;

Ο Μαρτίνς θέλει περισσότερο επιθετικό «στιλ Μήτρογλου», παρά έκτο χαφ, όπως προτιμούσε ο Ερνέστο…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος, 90 λεπτά πριν από το φινάλε της διαδρομής, ωστόσο οι πρώτες κουβέντες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου μας καταδεικνύουν ότι θα γίνουν αλλαγές στη γραμμή του πυρός…

Ποιός θα συνεχίσει στο Ρέντη από την τριάδα των Χασάν, Γκερέρο και Σολδάνο; Όλα δείχνουν ότι αυτός που ήρθε τελευταίος και είχε και τις λιγότερες συμμετοχές (άρα είναι πίσω και στα γκολ…) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Φράνκο Σολδάνο έχει πάρει τα τελευταία ματς από τον Μαρτίνς για να παρουσιαστεί και στο κοινό του Ολυμπιακού, όμως κατά τα φαινόμενα ο προπονητής θα τον κρίνει με βάση αυτά που βλέπει στις προπονήσεις, που είναι όπως λένε οι πληροφορίες μας και πολλά περισσότερα από όσα παρουσιάζει ο Αργεντινός σε όλους εμάς στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Σολδάνο δεν έχει βρεθεί ακόμη με τους συμπαίκτες του και αυτό κάπου ήταν αναμενόμενο, καθώς ήρθε τον Γενάρη και από τη στιγμή που θα έπρεπε να μείνει στην αναμονή, όπως συμβαίνει με κάθε «νεοσύλλεκτο» στο λιμάνι επί Μαρτίνς, δεν πρόλαβε να πάρει μπροστά.

Από κει και πέρα όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το πρώτο δείγμα που έχουμε για αυτόν ότι διαθέτει πάνω κάτω τα ίδια στοιχεία με τον Γκερέρο, ο οποίος συμμετέχει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι και λιγότερο στο εκτελεστικό. Για αυτό και ο Μαρτίνς προτιμά σέντερ φορ όπως ο Χασάν που είναι παίκτης περιοχής και περιμένει από τους άλλους να του φέρουν την μπάλα στο κουτί για να εκτελέσει.

Μοιάζει αρκετά ο Αιγύπτιος με τον Μήτρογλου, ενώ ο Γκερέρο εκφράζει περισσότερο το ισπανικό μοντέλο, όπου ο φορ λειτουργεί πιο πολύ ως έκτος χαφ, όπως ήταν και τα γούστα του Βαλβέρδε όταν πέρασε από τον Ολυμπιακό. Για αυτό και ο Ερνέστο είχε φέρει έναν παίκτη όπως ο Όσκαρ, ενώ τον «πιστολέρο» τον είχε στείλει για το αγροτικό του σε Πανιώνιο και Ατρόμητο….

Σε αυτό το σημείο φαίνεται ότι… διαφωνεί ο Μαρτίνς με τον Βαλβέρδε και δεν είναι τυχαίο ότι υπάρουν αρκετές αναφορές στην υποψηφιότητα του Σλιμανί για τη θέση του σέντερ φορ. Αυτό που θα περιμένουμε από τον Πορτογάλο είναι να αποφασίσει ποιόν θα κρατήσει από τους Σολδάνο και Γκερέρο (με τον πρώτο να παρουσιάζεται ως το φαβορί για να μείνει) και στη συνέχεια να γνωστοποιηθεί αν θα συνεχίσει ο Χασάν και αν όχι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Κι όσο για τον τρίτο της παρέας; Κάτι στο… ενδιάμεσο θα ήθελε ο Μαρτίνς , μεταξύ δηλαδή Γκερέρο και Χασάν και ο Ντουρμισάι μάλλον καλύπτει αυτό το πακέτο, ενώ υπάρχει και ο Μάνος που έχει δοθεί με δανεισμό στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τη στιγμή που ο Μαρτίνς παίζει με έναν παίκτη στην κορυφή και σε αυτό είναι που συμφωνεί με την τακτική του Βαλβερδε, τότε η τριάδα των επιθετικών κρίνεται υπεραρκετή, απλά απομένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική της σύνθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ