Το «δράμα» του Παναγιώτου και η ανησυχία των «πρασίνων»…

Το «δράμα» του Παναγιώτου και η ανησυχία των «πρασίνων»…

Μιλάμε για ατυχία και πρόκληση μαζί! Το παιχνίδι της μοίρας με την κληρωτίδα για τον Παναγιώτου που δεν μπήκε στο ντέρμπι για να αναβιώσει το κορυφαίο διαιτητικό τρίο όλων των εποχών και η πρόκληση της ΚΕΔ στους «πράσινους» με τον εχθρικό προς αυτούς Αναστόπουλο!

Τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι τον άνθρωπο. Καλή ώρα όπως τότε που αρρώστησε ο Αναστόπουλος όταν είχε οριστεί για να σφυρίξει στο ΣΕΦ, το ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας. Τότε οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση εισακούστηκαν από τον Ύψιστο. Ο άνθρωπος έγινε καλά, Δευτέρα βράδυ, αλλά τελικά δεν πήγε στο ΣΕΦ.

Τώρα ο Αναστόπουλος, αφού σφύριξε το φιλικό ΠΑΟ-ΑΕΚ και έδειξε πως έχει καλύψει το χαμένο έδαφος, καλείται να φέρει εις πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή. «Κληρώθηκε» στο ντέρμπι της Δευτέρας (κατά το Θέατρο της Δευτέρας) για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Και επειδή η τύχη είναι με τους ισχυρούς δεν «κληρώθηκε» μόνο αυτός αλλά και ο Μάνος.

Ένας ακόμη λαμπρός διαιτητής της ΚΕΔ του… Φάρου. Και εδώ έρχεται το «δράμα»! Ο Παναγιώτου; Που είναι ρε παιδιά ο Παναγιώτου; Γίνεται δουλειά χωρίς το καλύτερο «τρίο» όλων των εποχών στο καλύτερο μπάσκετ όλων των εποχών του… Φάρου και των 13 υποστηρικτών του που θα κάνουν το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης του χρόνου;

Τι σας έφταιξε μωρέ ο Παναγιώτου; Ψυχή δεν έχει; Μάλλον ήταν άτυχος ο άνθρωπος και δεν «κληρώθηκε» και αυτός!

Και έτσι χάνεται μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ του Βασιλακόπουλου και των φίλων του.

Χάνεται η ευκαιρία να αναβιώσει το καλύτερο διαιτητικό τρίο που έχει εμφανιστεί ποτέ επί ελληνικού γηπέδου, αυτό στο ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ όταν τότε ο Ολυμπιακός «λύγισε» από την «μαγεία» του… Φάρου και αποχώρησε στο ημίχρονο. «Γεμάτος» από όλα είχε την τιμή να ζήσει!

Είναι δύσκολες οι στιγμές αναμφίβολα! Και εδώ που τα λέμε είναι δύσκολες οι στιγμές και για τον Παναθηναϊκό που τήρησε τις παραδόσεις και βρέθηκε σύσσωμος στην ΚΕΔ. Ο Παναθηναϊκός που έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την… τύχη του. Που έφερε η κληρωτίδα τον Αναστόπουλο στον δρόμο του! Όπως σωστά είπαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ο Αναστόπουλος είναι γνωστός για το πώς ευνοεί τον Ολυμπιακό!

Αλλά οι πράσινοι θα κάνουν την «καρδιά τους πέτρα», για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, και θα δώσουν τόπο στην οργή! Δέχονται να παίξουν και με αυτές τις συνθήκες και να μην κάνουν πράξη την επίσημη ανακοίνωση τους που ανέφερε πως αποσύρονται από το πρωτάθλημα.

Θα παίξουν όμως την Δευτέρα; Η απάντηση είναι περιττή όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Από εδώ και πέρα άλλωστε θα παίζουν άπαντες μόνοι τους. Αν παίζουν βεβαίως…

Και ο «ένας» στο 13-1 που τυγχάνει να είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην χώρα θα τους κοιτάει. Και θα γελάει βλέποντας τις εξελίξεις.

Από την Α2; Λένε και γράφουν όσοι ξαφνικά… αγάπησαν τον Ολυμπιακό, αν επαναλαμβάνω φτάσουμε μέχρι εκεί (έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…). Και από τα Πειραϊκά αν χρειαστεί! Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν θα χάσει τίποτα, οι άλλοι θα χάσουν πολλά! Θα έχουν βέβαια τον… Φάρο αγκαλιά. Και τους φίλους-υποστηρικτές-συντηρητές του…

Υ.Γ. Και η μέρα (θυμίζω) είναι μεγάλη…  Το γράψαμε από νωρίς και άρχισαν να σκάνε τα εξώδικα. Και η Δευτέρα μεγάλη θα είναι αλλά έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να φτάσουμε εκεί…

Υ.Γ. 1: Να ευθυμήσουμε ρε παιδάκι μου και λίγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ