Άρης : Δύσκολη και ενδεικτική

Άρης : Δύσκολη και ενδεικτική

Η προσπάθεια του Άρη για την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε δείχνει τις προθέσεις του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι η βασική αιτία του ταξιδιού που έκαναν στην Αγγλία ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Φυσικά και είχαν και άλλα θέματα σημειωμένα στην ατζέντα τους αλλά η περίπτωση του διεθνούς Νιγηριανού επιθετικού ήταν ξεχωριστή.

Υπάρχουν κάποια δεδομένα στην περίπτωση του Ιντέγε και στη προσπάθεια που καταβάλει ο Άρης για την απόκτηση του. Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που το τελευταίο του συμβόλαιο στη Κίνα άγγιζε τα 3.500.000 ευρώ.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι αυτά είναι χρήματα που δεν μπορεί να δώσει ο Άρης. Ούτε καν να τα πλησιάσει για ένα ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, δεν θα τα δώσει ούτε και για τους πέντε παίκτες που θα αποκτήσει –τρεις αν βγάλουμε τους Σούντγκρεν και Ντουάρτε- για το βασικό σχήμα.

Είναι δεδομένο, επίσης, ότι ακόμα και αν δεν βρίσκεται στη καλύτερη στιγμή της καριέρα του, ο Μπράουν Ιντέγε είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και φυσικά να κάνει το κλικ. Η απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού θα αποτελέσει μεταγραφική βόμβα με τεράστια απήχηση για τον Άρη.

Η προσπάθεια που γίνεται για τον Μπράουν Ιντέγε, είναι ενδεικτική και των προθέσεων του Θόδωρου Καρυπίδη, σε ότι αφορά την απόκτηση επιθετικού. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά.

Αν η συγκεκριμένη υπέρβαση δεν σταθεί αρκετή για να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Ιντέγε, τότε ο Άρης θα στραφεί σε κάποιες άλλες από τις εξαιρετικές περιπτώσεις επιθετικών, από το πάνω …ράφι, που έχουν στην λίστα τους οι Θόδωρος Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Τα οικονομικά δεδομένα, τη στιγμή που μιλάμε, φυσικά και δεν είναι υπέρ του Άρη. Που ποντάρει, όμως και στο ότι αποτελεί μια πολύ καλή προοπτική για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρει τον καλό εαυτό του και να γίνει ξανά το «θωρηκτό» που εντυπωσίασε στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ